Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste iddialı diziler ve mesajı çok güçlü yeni bir rol! Genç Asya Kasap ne kadar da şanslı!

Üst üste iddialı diziler ve mesajı çok güçlü yeni bir rol! Genç Asya Kasap ne kadar da şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Adı Sevgi dizisinde Zeynep karakterini Asya Kasap canlandırıyor. Genç oyuncu, 2001 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Daha ilkokul yıllarında oyunculuğa adım atan Asya Kasap, çocuk oyuncu olarak bazı yapımlarda kendisini gösterdi.

2018 yılında ilk olarak Ege’nin Hamsisi isimli dizide İpek karakterini canlandıran Asya Kasap, ardından ise çok ilgi gören Sen Anlat Karadeniz dizisinde Melek karakteri ile herkesi etkiledi.

Saygı dizisinde Cemre olarak da izlediğimiz oyuncu, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisinde ise Adelina karakteriyle 12 bölüm yer aldı… Kariyerine şimdilerde Adı Sevgi isimli atv dizisiyle devam eden Asya Kasap, güçlü bir çıkış sergiledi…

Son yıllarda birbiri ardında iyi projelerde rol bulan ve yeteneklerini de sergileyen Asya Kasap, henüz çok genç bir oyuncu olmasına rağmen iyi işlere imza attı.

Üst üste iddialı diziler ve mesajı çok güçlü yeni bir rol! Genç Asya Kasap ne kadar da şanslı! 7

Adı Sevgi dizisinde okuma çağında olan ama sevmediği, saplantılı bir adamla evlendirilen Zeynep karakterinin dramı herkesi etkiliyor. Aslında gerçek hayatta da Zeynep karakterine benzer birçok kişiyi bulabilirsiniz.

Zeynep aynı zamanda okuma hakkı elinden alınmış ve küçük yaşta evliliğe zorlanan kızların da çığlığı oldu… atv’nin Pazar akşamları yayınlanan dizisindeki performansı ile göz dolduran Asya Kasap, kariyerinin en özel ve en anlamlı çıkışına imzasını attı.

Zeynep karakterinin verdiği mücadele ve yaşadığı büyük dramlar gerçek hayata dair de mesajlar barındırıyor. Karakterin genç oyuncunun kariyerindeki en özel karakterlerden birisi olduğu da net bir şekilde görülüyor.

Ayrıca bu karakterin yaşadığı tüm zorluklara rağmen hikayede güçlü bir duruş sergilemesi de benzer durumda olan gerçek hayattaki genç kızlar için örnek teşkil ediyor.