Ana sayfa Sosyal Medya Bu defa da olmadı Demet Özdemir! Ünlü oyuncu yine moda yazarlarının hedefinde!

Bu defa da olmadı Demet Özdemir! Ünlü oyuncu yine moda yazarlarının hedefinde!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizideki dram performansı ile dikkat çekti. Oyuncu dizinin bitmesinin hemen ardından Aşk Taktikleri adlı sinema filminde Şükrü Özyıldız ile baş rolde yer aldı.

Şu günlerde proje tekliflerini değerlendiren ünlü oyuncu yine iddialı bir projeyle ekranlara dönüş yapmak istiyor o yüzden ince eleyip sık dokuyor.

Demet Özdemir sadece rol aldığı yapımlarla değil, özel hayatı, şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişkisi, giyimi ve instagram paylaşımlarıyla da sürekli gündemde olan bir isim.

Güzel ve şık giyinmeyi seven oyuncu kombinlerini de sık sık  instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Fiziğine de güvenen ünlü oyuncu genellikle kıyafet seçimleriyle beğeni topluyor.

Ünlü yıldız yaptığı kombinlerle bazen de eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor ne yapsa olmuyor. Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde beyazlar içindeki kombiniyle magazin basınının objektifine takıldı. Demet Özdemir’in kıyafet seçimi Hürriyet Gazetesi yazarı Hande Can’ın da gözünden kaçmadı.

Bu defa da olmadı Demet Özdemir! Ünlü oyuncu yine moda yazarlarının hedefinde! 7

Hande Can Demet Özdemir’in kıyafet seçimini eleştiri yağmuruna tuttu. “Moda çekimlerinde 32 beden modeller üzerinde güzel duruyor diye her styling günlük hayata adapte edilmeli mi?” diye soran Hande Can, Demet Özdemir’in kombin tercihini şu sözleriyle yerden yere vurdu;

“Hiç mi evden çıkarken ‘Böyle çıkmak istediğine emin misin?’ diyeniniz yok etrafınızda? İçinizde şort bile olsa sadece Valentino diye sevgilinizin gömleğini giyip çıkmışsınız havası yaratmaya gerek var mı? Hem de böyle bir dizüstü çizmeyle? Hiç estetik durmamış, aksine son derece talihsiz bir görüntü olmuş.”