Ana sayfa Sosyal Medya Bu dizi kaçmaz! İyi Aile Babası dizisi, ekranın en komiklerini bir araya getirdi… İşte ilk bölümden sahneler

Bu dizi kaçmaz! İyi Aile Babası dizisi, ekranın en komiklerini bir araya getirdi… İşte ilk bölümden sahneler

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür dizisinin sevilen ismi Çağlar Çorumlu, önceki sezon diziden ayrılarak Jet Sosyete’de oynamış ancak geçtiğimiz sezon yine programa dönmüştü. Ekranın son dönemde en sevilen ve komediye yakıştırılan isimlerinden olan Çağlar Çorumlu, bu kez, en az kendisi kadar sevilen ve komik isimlerle yeni bir dizide buluşuyor.

Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası’nın çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizinin ilk bölümünden yayınlanan fragman ise izleyiciyi şimdiden heyecanlandırdı. Zira yine komedideki başarısıyla çok beğenilen isimlerden Şebnem Bozoklu ile uzun süredir ekranlarda olmayan sevilen oyuncu Melek Baykal da dizide rol alacak.

Salih Kalyon gibi usta bir isim de yine İyi Aile Babası’nın kadrosunda yer alıyor. Bir başka komedinin sevilen ismi Timur Acar da kadroda. Bu 5 ismin bir araya geldiği dizinin tanıtımını izleyenler, “Sonunda iyi bir aile komedisi dizisi geldi” yorumlarını yapmaya başladılar bile.

Bu dizi kaçmaz! İyi Aile Babası dizisi, ekranın en komiklerini bir araya getirdi... İşte ilk bölümden sahneler 7

İyi Aile Babası’nın yayın tarihi henüz belli değil ama 1. Bölüm Fragmanı Yayında! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği aile komedisi dizisi, merakla bekleniyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

İşte 1. bölüm fragmanı: