Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi aniden ortalıktan kayboldu!

Fox TV’nin bir dizisi aniden ortalıktan kayboldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Savaşçı dizisi depremi yaşanıyor… İlk 4 sezonu çok başarılı geçen dizinin 5. sezonu öncesinde üst üste sorunlar çıkmıştı. Zaten 4 sezon boyunca da hem oyuncular hem de teknik ekip ödemelerin gecikmesi nedeniyle sıklıkla Limon Yapım’a tepki göstermişti. Bir ara dizinin setine bile ara verilmiş, ödemeler yapılmaz ise çekime devam edilmeyeceği resti de çekilmişti.

5. sezonda da Fox TV ekranında olması beklenen Savaşçı dizisiyle ilgili garip olaylar yaşanıyor. Berk Oktay’ın diziden ayrıldığına yönelik açıklaması sosyal medyayı salladı Herkese teşekkür eden oyuncu yapımcı Limon Yapım’ın ismini anmadı. Berk Oktay ile bundan 1-2 ay kadar önce yapımcının anlaştı haberleri gelmişti.

Sonrasında ise oyuncunun Yasak Elma’da rol alacağı iddiası ortaya atıldı. Berk Oktay’ın Savaşçı dizisinden ayrılık kararı ise tüm bu olayların üzerine tuz biber ekti.

99 bölümü yayınlanan Savaşçı dizisinin Fox TV’nin internet sitesinde şu anda yayında olan diziler arasında da gösterilmiyor. Kanal, internet sitesinden Savaşçı’nın adını kaldırdı.

Fox TV'nin bir dizisi aniden ortalıktan kayboldu! 9

İşte tüm bu gelişmeler dizinin akıbetinin pek de iyi olmadığını anlatmaya yetiyor.

Berk Oktay’ın olmadığı bir Savaşçı dizisinin nasıl devam edebileceği de ayrıca bir sorun. Fox TV’nin internet sitesinde bile ön planda gösterilmeyen Savaşçı dizisinin yayından kaldırılıp kaldırılmadığı, başka bir kanalda mı yayınlanacağı, Berk Oktay’sız devam edip etmeyeceği gibi bir çok soru işareti var.

Fox TV'nin bir dizisi aniden ortalıktan kayboldu! 10

Ancak bunların hiçbirinin şu an için bir cevabı yok… Savaşçı dizisi bir garip olaylar soruncu ekranda yok ve sorunlar da dağ gibi büyümüş durumda. Savaşçı hayranları da sosyal medyada bu duruma tepki gösteriyor.

İşte Berk Oktay’ın instagram hesabından yaptığı Savaşçı dizisine veda açıklaması:

Fox TV'nin bir dizisi aniden ortalıktan kayboldu! 11