Ana sayfa Dizi Haberleri Yan Oda dizisinin setinde çok eğlenceli anlar yaşanıyor!

Yan Oda dizisinin setinde çok eğlenceli anlar yaşanıyor!

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’in üstlendiği Star’ın yeni dizisi Yan Oda yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti.
Star’ın iddialı dizisi Yan Oda’nın ilk bölümünde usta oyuncu Melek Baykal’ın yer aldığı vinç sahnesinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

İlk bölümü geçtiğimiz cumartesi akşamı izleyicilerle buluşan Yan Oda dizisi, farklı hikayesi ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu ile ekranda yeni yılın yeni projelerinden birisi olarak yer alıyor.

Yan Oda dizisinde hem hikaye hem de oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok iyi reytingler bekleniyordu ama ilk bölümde iyi sonuçlar alınamadı. Tabii ki bu durumun önümüzdeki bölümlerde terse dönmesi gibi bir gelişme yaşanır ise şaşırmamak lazım. Dizinin setinde ise tüm ekip eğlenceli anlar yaşıyor.

Dizide Cevale karakterini canlandıran usta oyuncu Melek Baykal’ın vinç ile balkondan aşağıya indirildiği sahne izleyicileri ekrana kilitledi. Kamera arkası görüntüleri yayınlanan sahnede usta oyuncunun performansı büyük ilgi topladı.

Senaryosu Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın üstlendiği dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal.”

Yan Oda, yeni bölümleriyle her Cumartesi 20.00’de Star’da.