Ana sayfa Dizi Haberleri Bu durumda Aşk Mantık İntikam izleyicisi sevinmeli mi?

Bu durumda Aşk Mantık İntikam izleyicisi sevinmeli mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz sezonunun en başarılı yapımlarından biri olarak görülen Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam son hız devam ediyor. Dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada çok iyi gidiyor. Gündeme düşen bir haber diziyle ilgili mutlu bir gelişme yaşanacağına işaret olarak yorumlanıyor.

Cuma akşamları izleyiciyle buluşan Aşk Mantık İntikam’ın başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer alıyor. İkili çok iyi bir çift oldu ve izleyiciye de peşinden sürüklemeyi başardı.

Aşk Mantık İntikam reytinglerde çok iyi giderken sosyal medyada da sağlam adımlarla ilerliyor. YouTube’daki takipçi sayısının yüksekliğiyle dikkat çeken dizinin tekrarları dahi sosyal medyada çok konuşan yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu durumda Aşk Mantık İntikam izleyicisi sevinmeli mi? 7

Kısa süre önce Aşk Mantık İntikam dizisi ekibinde önemli bir gelişme yaşandı. Bir yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam’ın yönetmen koltuğuna Yasak Elma’nın yönetmeni Murat Öztürk oturmuştu. Ancak gelen bilgiye göre Murat Öztürk, yeni sezon yaklaşırken eski dizisine geri dönmeyecek, Aşk Mantık İntikam’la devam edecek.

Bu durum da çok sevilen dizinin kış sezonunda da devam edeceği yönünde yorumlanıyor. Yaz dizisi olarak başlayıp elde ettiği iyi reytingler üzerine kışın da devam eden pek çok başarılı yapım bulunuyor. Görünen o ki Aşk Mantık İntikam da bu diziler kervanına katılacak.