Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde bir veda daha var!

Son Yaz dizisinde bir veda daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz’da çok büyük değişiklikler var. Dizi yeni sezonda bambaşka bir senaryoyla ekrana gelmeye hazırlanırken oyuncularda da büyük değişiklikler var. Diziden son olarak bir ismin daha ayrıldığı öğrenildi.

Dizinin ilk sezonun finalinde başrol oyuncuları Ali Atay, Funda Eryiğit’in yanı sıra Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel de diziden ayrılmıştı. Ardından senaryonun artık tamamen Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılan Akgün ve Yağmur karakterleri üzerinden ilerleyeceği, senaryoda zaman atlaması yaşanacağı duyurulmuştu.

Son Yaz dizisinde bir veda daha var! 8

Daha sonra diziye yeni başlayan oyuncuların isimleri gelmeye başladı yavaş yavaş. İlk olarak Birce Akalay’ın ismi açıklandı. Akalay dizise Sare isimli bir istihbarat görevlisini canlandıracak.

Ardından Sarp Levendoğlu’nun ismi açıklandı. Bugüne kadar hep iyinin yanındaki karakterleri canlandıran Levendoğlu’nun bu kez bir mafya karakterini canlandıracağı belirtildi.

Dokuz yaşından bu yana Arka Sokaklar dizisinde oynayan ve geçen sezon ekipten ayrılan Onur Bay’ın dizi ekibine katılımı da dün açıklandı. Bay da dizide kötü bir karakteri canlandıracak.

Son Yaz dizisinde bir veda daha var! 9

Ancak bugün de diziden ayrılan bir ismi açıklandı. Buna göre Son Yaz dizisinde Metin karakterini canlandıran Sinan Tuzcu diziden ayrıldı. Buna göre Tuzcu, yeni sezonda Son Yaz dizisinde olmayacak.