Ana sayfa Sinema Bu film çok konuşulacak! Yılmaz Erdoğan, Funda Eryiğit, Olgun Şimşek’i bir araya getiriyor!

Bu film çok konuşulacak! Yılmaz Erdoğan, Funda Eryiğit, Olgun Şimşek’i bir araya getiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İmzasını attığı her projeyle çok konuşulan Berkun Oya yepyeni bir filmin hazırlığı içerisinde. Netflix için çekilen film çok ünlü oyuncuları bir araya getiriyor.

Bugüne kadar birçok tiyatro oyununa imza atan, Bir Başkadır, Son, İntikam gibi dizilerin senaryosunu yazan yetenekli aktör, senarist ve yönetmen Berkun Oya her projesinin sıra dışı olmasıyla dikkat çekiyor. Son olarak Netflix’te yayınlanan ve hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği Bir Başkadır dizisi, ekrana geldiği dönemde çok konuşulmuştu.

Bu film çok konuşulacak! Yılmaz Erdoğan, Funda Eryiğit, Olgun Şimşek'i bir araya getiriyor! 7

Yetenekli sanatçı şimdi de yeni bir film projesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Film yine Netflix’te yayınlanacak. Bir ailenin yaklaşık 40 yıla yayılan hikayesini anlatacak filmin önümüzdeki yıl tüm dünyayla aynı anda gösterilmesi planlanıyor.

Filmin oyuncu kadrosu da çok güçlü. Filmde Yılmaz Erdoğan, Funda Eryiğit, Ayça Bingöl, Fatih Artman, Nur Sürer, Okan Yalabık ve Olgun Şimşek yer alıyor.

Adı henüz açıklanmayan filmin konusu ise şöyle:

1980’lerde İç Anadolu’da bir çiftlik evinde hayatlarını sürdüren ailenin fertleri, yaşadıkları acı bir kayıp üzerine büyük şehre göç etme kararı alırlar. 30 sene sonra hala geçmişin izlerini taşıyan çiftlik evine döndüklerinde, yıllardır üstü örtülü bir gerçek açığa çıkacaktır.