Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda BluTV’de yayınlanacak Börü dizisine taze kan!

Yeni sezonda BluTV’de yayınlanacak Börü dizisine taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Börü 2039 dizisi BluTV’de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak. Daha önce Star TV’de yayınlanan dizide eski oyunculardan bazıları devam ederken yeni transfer de var.

ÇağlarArts Insignia Productions imzalı, yönetmenliğini Can Emre ve Cem Özüduru’nun yaptığı, senaryosu Alper Çağlar, Cem Özüduru ve Emre Sirel tarafından kaleme alınan, polisiye ve dram türündeki dizi çok yakında BluTV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Daha önce Star TV’de yayınlanan dizinin eski bölümlerindeki oyunculardan bazıları yeni kanaldaki bölümlerde de devam edecek. Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, SerkanÇayoğlu ve Ozan Ağaç’ın da aralarında bulunduğu bazı eski oyuncular yeni bölümlerde de rol alacak.

Yeni sezonda BluTV'de yayınlanacak Börü dizisine taze kan! 7

Diziye yeni bir transfer de var. Börü 2039 dizisinin BluTV’deki bölümlerinin oyuncu kadrosuna CenayTürksever dahil oldu. Genç oyuncu dizide Çaka Yazgan isimli karakteri canlandıracak.

1990 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen genç oyuncu bugüne kadar Sevdim Seni Bir Kere ile Elif dizilerinde rol aldı. Börü 2039, Türksever’in üçüncü dizisi olacak.

2039 yılında distopik bir evrende Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen bir dizi siyasi ve toplumsal olay ile bu olayların ardından yaşananları anlatan dizinin hikayesi şöyle:

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.