Ana sayfa Dizi Haberleri Bu haber Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok sevindirecek!

Bu haber Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok sevindirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakterinden bu yana Türk izleyicilerin kalbinde taht kuran Nurgül Yeşilçay yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yeşilçay’ın yeni dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Bugün 45 yaşında olan oyuncu İkinci Bahar’la dizi dünyasına adım attığında henüz 20’li yaşlarındaydı. O zamanlar Türkan Şoray’ın üniversite öğrencisi kızı olarak karşımıza çıkan Yeşilçay bugün hayat mücadelesi veren anne rolleriyle ekranlara geliyor.

Nurgül Yeşilçay’ı en son Zülfü Livaneli’nin Konstaniyye Oteli isimli dizide izlemiştik. Dizide kendisini aldatan kocasından boşanan iki çocuk annesi bir kadını canlandırmıştı Yeşilçay. Yetenekli oyuncunun başrolünü Mert Fırat’la paylaştığı dizi temmuz ayında yayınlanan 29. bölümüyle final yapmıştı.

Güzel oyuncu şimdi yeni dizisine hazırlanıyor. Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü Emre Kınay’la paylaşacağı dizinin adı Son Nefesime Kadar. Pastel Film tarafından çekilecek dizi Fox TV’de ekrana gelecek.

Bu haber Nurgül Yeşilçay hayranlarını çok sevindirecek! 7

Halen Afra Saraçoğlu’yla birlikte Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda da rol alan Nurgül Yeşilçay, bir yandan yeni dizisi için hazırlıkları da sürdürüyor. Bu arada Son Nefesime Kadar isimli dizinin yayın tarihi de tam net olmasa da açıklandı. Dizinin 2022’nin ilk aylarında ekrana geleceği açıklandı.

Dizi izleyicilerinin hayranı oldukları Nurgül Yeşilçay’a yeniden kavuşacakları güne çok az kaldı. Yeni dizisinde Yeşilçay’ın nasıl karakteri canlandıracağı, dizinin konusunun ne olacağı büyük merak konusu.