Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’in ikiz kız kardeşiyle başı yıllardır dertte!

Öykü Karayel’in ikiz kız kardeşiyle başı yıllardır dertte!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Ünlü oyuncu Öykü Karayel, çok yakında Star TV’de yayınlanacak Kaderimin Oyunu dizisinde ‘Asiye’ karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu dizide Sarp Apak ve Akın Akınözü ile baş rolü paylaşacak.

Geçtiğimiz aylarda Netflix’te gösterime giren Bir Başkadır isimli dizide canlandırdığı ‘Meryem’ karakteri ile herkesin hafızasında yer edinen yetenekli oyuncu, Kaderimin Oyunu ile bu kez tercihini televizyon dizilerinden yana kullandı.

Oyuncunun, ilk meşhur olduğu Kuzey ve Güney dizisinn çekildiği 2011 yılında Öykü Karayel’in ikiz kardeşinin olduğu sıklıkla magazin basınında yer almıştı. Hatta o dönem, oyuncunun Ezgi adındaki ikiz kız kardeşi  Öykü Karayel’in hayranları yüzünden sokakta yürüyemediğinden yakınmıştı.

Öykü Karayel 10 yılı aşkın bir süredir sektörde ancak hayranları oyuncuyu ikiziyle bir arada görünce hala ikisini ayıramıyor. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşım bunun göstergesi oldu.

Öykü Karayel'in ikiz kız kardeşiyle başı yıllardır dertte! 7

Ünlü oyuncu, ikiz kız kardeşinin de yer aldığı bir fotoğrafı paylaştı. Hayranları fotoğrafa, ‘Hangisi Ezgi? hangisi Öykü?’ tanıyamadık şeklinde pek çok yorum yaptı.

1990 doğumlu ikiz kız kardeşlerden Öykü Karayel oyunculuğu seçerken Ezgi Karayel kendisine farklı bir yol seçti. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Ürün Tasarımı okuyan Ezgi Karayel, İstanbul Moda Akademisi’nde Moda Tasarımı ve Teknolojisi eğitimi de aldı.