Ana sayfa Sosyal Medya Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin’in mayolu pozunu paylaştı!

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin’in mayolu pozunu paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Maldivler’e tatile giden Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in sosyal medya bombardımanları devam ediyor! Son dönemin en popüler isimleri haline gelen ikili, hayranlarını coşturdukça coşturuyor! Popüler olmalarının meyvelerini toplayan ikili, her paylaşımlarıyla gündem olmayı da başarıyorlar!

Sen Çal Kapımı isimli Fox TV’nin romantik komedi dizisinde birlikte başrolde yer alan iki oyuncu, yaklaşık 10 aydır devam eden dizinin sezon finalinden sonra Maldivler’e gittiler.

Haziran ayında yeniden başlayacak çekimler öncesinde dinlenen ve tatil yapan iki oyuncu arasında ister istemez aşk dedikoduları da alevlendi.

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 12

Her ne kadar Hande Erçel, tatile ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi ve eniştesi ile gitmiş olsa da yaptığı paylaşımlarla Kerem Bürsin ile bol bol birlikte vakit geçirdikleri de ortaya çıktı!

Önce çektiği bir manzara pozuna “The B.” notunu düşerek, instagram’daki kullanıcı atı The Bürsin olan partnerine atıfta bulundu.

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 13

Bunun üzerine sosyal medyada hayranları coştu. Ardından Kerem Bürsin bir sürpriz yaparak Hande Erçel’in deniz kenarında güneşin batışını izlerken çekilen pozunu paylaştı ve “Güzel bir kadın ile güzel bir yerde, güzel manzara” notunu düştü.

Kafaları iyice karıştıran bu paylaşımın ardından bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin’in denize doğru giderken mayolu bir pozunu çekti ve altına “and you… The B.” diye yazdı.

Birlikte sahilde oldukları anlaşılan ikilinin ekrana bronz bir tenle döneceği de görülüyor pozlardan. Kerem Bürsin’in sırtının ve bacaklarının güneşten iyice kızardığı da görülmekte.

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 14

Hande Erçel de dün paylaştığı pozlarıyla instagram’ı sallamıştı. Oyuncunun da teninin iyice bronzlaştığı anlaşılıyor…

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 15

 

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 16

Fena kızarmış! Bu kez Hande Erçel, Kerem Bürsin'in mayolu pozunu paylaştı! 17