Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde bir oyuncu daha koronavirüse yakalandı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde bir oyuncu daha koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi setlerinde Covid 19 salgını nedeniyle sıkı tedbirler alınıyor, maske kuralına uyuluyor, sürekli testler yapılıyor. Ancak onlarca kişinin yan yana çalıştığı ortamlarda virüsün yayılması da engellenemiyor! Son dönemde ülkenin genelinde olduğu gibi dizi setlerinden de koronavirüs vakaları sıklıkla gelmeye başlandı.

Geçtiğimiz süreçte, Ramo, Sadakatsiz, Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma, Maraşlı gibi pek çok dizinin setinde oyuncuların ve çalışanlardan bazı kişilerin koronaya yakalandıkları öğrenilmişti.

Oyuncuların koronaya yakalanmasıyla setlere bir süre ara verilmek durumunda kalınıyor çoğunlukla. Bir koronavirüs vakası da çekimleri Ordu’da süren Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinden geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, dizide Sefer karakterine hayat veren başarılı oyuncu Toygan Avanoğlu’nun test sonucu pozitif çıktı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde bir oyuncu daha koronavirüse yakalandı! 8

Oyuncunun, dizi için bulunduğu Ordu’da kaldığı otelde karantinaya girdiği belirtiliyor. Bu arada dizide Gökçe karakterine hayat veren genç oyuncu Berfin Nilsu Aktaş da geçtiğimiz süre içinde koronavirüse yakalanmıştı.

Tolgan Avanoğlu’nun sevenlerinin de oyuncuya destek için otelin önüne giderek “Avanoğlu yalnız değildir” yazılı bir pankart astıkları öğrenildi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde bir oyuncu daha koronavirüse yakalandı! 9

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin rol aldıkları dizinin setinde başka bir koronavirüs vakasına rastlanıp rastlanmadığı ise henüz net değil. Avanaoğlu’nun testinin pozitif çıkmasıyla birlikte tüm set ekibi ve oyunculara da test yapıldığı tahmin ediliyor…