Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl güzel bir dostluk! Masumlar Apartmanı’nda eski düşmanlar artık kanka!

Bu nasıl güzel bir dostluk! Masumlar Apartmanı’nda eski düşmanlar artık kanka!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınlanan her bölümüyle izleyicilere farklı duygular yaşatan, karakterlerin şaşırtan davranışlarıyla izleyicilerin karşısına heyecanlı sahneler çıkaran TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, son bölümlerde çok güzel bir dostluğu karşımıza çıkarıyor: Gülben’le Esra’nın arkadaşlığı…

Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben ve Esra Ruşan’ın canlandırdığı Esra karakterleri aslında eski birer düşman. Esat’a çocukluğundan beri aşık olan Gülben, hayatlarına birdenbire giren Esra’dan hiç hoşlanmamıştı. Esat bir süre sonra Esra’yla yakınlaşmak istemişti. Bunu fark eden Gülben çıldırmış, sinir krizleri yaşamıştı.

Tüm bu gelişmeler Gülben ve Esra’nın arasında büyük bir savaşa yol açmıştı. Gülben, Esra’ya yapmadığını bırakmamış Esra da karşılığını vermişti. Tüm bu savaş bir erkek uğruna idi.

Bu nasıl güzel bir dostluk! Masumlar Apartmanı'nda eski düşmanlar artık kanka! 9

Ancak Esra’yla Esat arasında bir ilişki olmadı. Hatta anladık ki Esra aslında Esat’a karşı hiçbir şey hissetmiyordu. Sonra bir anda rüzgâr tersine döndü ve Esra’yla Gülbin yakınlaşmaya başladı. Esra’nın Gülben’e karşı samimi arkadaşlığı ve içini açması, Gülben’in anlayışlı tavrı ve güzel kalbi dizide çok tatlı bir dostluğun oluşmasına yol açtı. Hatta öyle ki Esra, Gülben’e Esat’ın kalbini kazanması ve onun problemlerini aşması için yardım etmeye başladı.

İkili arasındaki savaşın sımsıcak bir dostluğa dönüşmesi izleyicileri de çok etkiledi. Hatta öyle ki bir zamanlar herkesin sinir olduğu Esra artık sevilen bir karaktere dönüştü.

Bir izleyici Esra’yı sevmeye başlamasını şöyle dile getirdi: “Ya ben Esra ya iki bölüm önce gıcık oluyordum bu gülben’le arkadaş olduktan sonra bı tatlı göründü Esra bana . Hep böyle ol Esracım nolur”

Bu nasıl güzel bir dostluk! Masumlar Apartmanı'nda eski düşmanlar artık kanka! 10

Bir başka izleyici de “Birbirini sevmeyen Esra ve Gülben’i kanka yapan hayat bize neler yapmaz. Ama aşırı tatlı oldular yaa, Esra’yı sevmeye başladım.” diye yazdı.

Bu nasıl güzel bir dostluk! Masumlar Apartmanı'nda eski düşmanlar artık kanka! 11

Gülben ve Esra’nın dostluğu bakalım önümüzdeki günlerde neler getirecek?