Ana sayfa Sosyal Medya Bu nasıl iş? Reytinglerde düşen Maraşlı, sosyal medyada zirveye oynuyor!

Bu nasıl iş? Reytinglerde düşen Maraşlı, sosyal medyada zirveye oynuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ve reytingler son günlerde çok ilginç sonuçlar veriyor. Reytinglerde düşüşte olan bazı diziler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Bunun son örneği 10 Mayıs Pazartesi akşamı yaşandı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 10 Mayıs Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Maraşlı oldu. Somera’nın yaptığı ölçüme göre reytingde çok düşük giden Maraşlı, bir süredir sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan diziler arasında ilk sırayı alıyor. Nitekim dizi 10 Mayıs Pazartesi akşamı da 189.516 paylaşımla birinci oldu.

Bu nasıl iş? Reytinglerde düşen Maraşlı, sosyal medyada zirveye oynuyor! 7

Maraşlı’nın hemen arkasında reytingde de en üst sırada gelen Çukur dizisi yer aldı. Ancak arada ciddi bir rakam farkı var. Finale gitmesine rağmen izlenme rekorları kırmaya devam eden Show TV dizisi Çukur hakkında 47.502 paylaşım yapıldı.

TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 24.043 paylaşımla listenin üçüncüsü oldu. Reytinglerde düşüş yaşayan dizi, sosyal medyada da ortalama bir başarı elde etti.

Ekranların en olay dizilerinden biri olan Yasak Elma ise listenin dördüncüsü oldu. Şahika’nın diziden ayrılması Yasak Elma’nın reytinglerini olumsuz etkiledi. Ancak izleyicinin bu gelişmeye tepkisi sosyal medya paylaşımlarını ise artırdı. Yasak Elma hakkında sosyal medyada 7.945 paylaşım yapıldı.

Ve Kağıt Ev… Başrollerindeki Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu ile iddialı bir şekilde başlayan, başarılı oyunculuklarla dikkat çeken dizi reytinlerde bir türlü istenilen sonucu elde edemedi. 1.322 iletiyle de sosyal medya paylaşımlarında da günün sonuncusu oldu.