Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev dizisi tutmadı, Star TV’nin artık bir gerçeği kabul etmesi şart!

Kağıt Ev dizisi tutmadı, Star TV’nin artık bir gerçeği kabul etmesi şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Star TV ekranlarında Kağıt Ev dizisi aslında hem hikayesi hem de oyunculuk performansları bakıldığından şimdiye kadar elde ettiği reytingleri hak etmedi diyebiliriz. Dizinin daha geniş kitleleri etkilemesi ve daha iyi sonuçlar alması normal kabul edilebilirdi.

Anormal olan ise Kağıt Ev gibi bir yapımın bile düşük reytingler elde edebilmesi durumu. Star TV’nin bu sezonki en önemli sorunu belki de kendini izleyiciye iyi şekilde anlatmamak olarak görünüyor. İyi Günde Kötü günde, Babil dizileri gayet iyi işlerdi. Sol Yanım, Akrep ve Seni Çok Bekledim projeleri de kötü diye nitelendirilebilecek projeler değil. Her biri kendi içinde bir hedef kitlesi olan güçlü isimlerle birlikte etkileyici prodüksiyonlardı.

Aynı şekilde Neslihan Atagül’ün ayrılıp, Tuba Büyüküstün’ün kadroya katıldığı Sefirin Kızı dizisi de bu kadar düşük reytinglere gelmeyi hak etmemişti. Şimdi de bu talihsizlikler kervanına Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev dizisi eklendi… Projenin başarısız olduğunu söylemek hatalı bir ifade olur.

Ancak reyting sonuçlarının bir türlü düzelmemesi dizinin kendisini izleyiciye yeterince iyi anlatamadığı sonucunu ortaya koyuyor.

Kağıt Ev dün akşam tüm kişilerde 18. sırada yer aldı. AB’de 12. olan dizi, ABC1’de ise 16. durumda.

Bu oranlara sahip olan Sol Yanım dizisinin 12. bölümde final yaptığını hemen hatırlatalım.

Sonuç olarak, Star TV’nin şapkayı önüne alması ve izleyicilere neden dizilerini iyi anlatamadığı sorusunu sorması ve genel bir tanıtım atağı ile yeniden dizi hayranlarını kazanması şart.

Zira Star TV’nin başarılı olması beklenen birçok yapımı şimdiye kadar kötü sonuçlar elde etti, bundan sonraki diziler için de böyle durumların oluşmaması adına kanalın ciddi bir tanıtım atağı yapmayı düşünmesi gerekiyor.