Ana sayfa Güncel Haberler Bu ne aşk! Serkan Çayoğlu için Kıbrıs’a giden Özge Gürel, bu kez de sete sürpriz yaptı!

Bu ne aşk! Serkan Çayoğlu için Kıbrıs’a giden Özge Gürel, bu kez de sete sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, 2014-2015 yıllarında Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli romantik komedi dizisinde başrol oynamış ve daha sonrasında da sevgili olmuşlardı. Oyuncu çift, o günden beri mutlu bir beraberlik sürdürüyorlar. Seyahat etmeyi çok seven ikili, pandemi öncesinde bol bol geziyor ve gittikleri yerlerden de sosyal medyada paylaşımlar yapıyorlardı.

Yeni sezon başında Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinde rol alıyordu. Aynı dönemde Serkan Çayoğlu da Yeni Hayat isimli dizi için kamera karşısına geçmekteydi. Ancak Gürel’in dizisi 14. bölümde final yaptı, ardından Çayoğlu’nun dizisi de 9. bölümüyle ekrana veda etti.

Bir süre sonra Serkan Çayoğlu, TRT1 için çekilen dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs’ta rol almaya başladı. Özge Gürel ise şu sıralar bir dizide oynamıyor.

Oyuncu çift, Serkan Çayoğlu’nun Kıbrıs’a gitmesiyle ayrı düştü. Çayoğlu, yılbaşından hemen sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giderek çekimlere başladı.

O günden beri de İstanbul’a gelemedi. Doğum gününde ve ayrıca Sevgililer Günü’nde Özge Gürel’e duygu yüklü mesajlar yayınlayan Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün güzel bir sürpriz yaşadı.

Özge Gürel, hasretine daha fazla dayanamayarak Kıbrıs’a gitti. Gürel ve Çayoğlu, mutluluk pozlarını instagram sayfalarından da paylaştılar.

Son olarak bir paylaşım daha geldi. Serkan Çayoğlu, instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, sevgilisinin sete gelerek kendisine sürpriz yaptığı o anın fotoğrafını paylaştı.

“En güzel set sürprizi” notuna bir de kalp emojisi ekleyen Serkan Çayoğlu’nun o anlardaki sevinci ise fotoğrafa da yansımakta…

Bu ne aşk! Serkan Çayoğlu için Kıbrıs'a giden Özge Gürel, bu kez de sete sürpriz yaptı! 26