Ana sayfa Dizi Haberleri Tesadüfün bu kadarı! Gönül Dağı izleyicisinin sesini senarist ve yapımcı duyacak mı?

Tesadüfün bu kadarı! Gönül Dağı izleyicisinin sesini senarist ve yapımcı duyacak mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ekranın sevilen naif işlerinden birisi. İzleyicinin Anadolu’nun bozkırında geçen ve gönüllere dokunan diziyle ilgili bağları da her bölümde daha da derinleşiyor. Ekrandaki pek çok dizideki kurmaca dünyalara karşın, adeta içimizden, Anadolu’nun bağrında yeşeren bir hikaye Gönül Dağı.

Dün akşam 19. bölümü ekrana gelen dizinin tüm kategorilerde birincilik alması, izleyenlerin de gönlünü çaldığının bir kanıtı. Ekrandaki pek çok vurdulu kırdılı diziler, lüks hayatlar, gösterişli mekanlar, ışıltılı hayatların aksine, hayatın içinden bir hikaye sunuyor Gönül Dağı dizisi.

Verdiği mesajlarla da izleyenleri dostluğa, komşuluğa, vicdana, merhamete çağıran bir ses oluyor ekranda. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi, son bölümüyle de yine izleyenlerin heyecanla izledikleri bir bölümdü.

“Bozkırda bir Anadolu masalı” sloganıyla yayınlanan dizideki yaşananlar kadar bazı tesadüfi durumlar da Anadolu insanını diziyi izlerken gülümseten öğeler. Bir ilginç tesadüf ise sosyal medyada ortaya çıktı.

Bir twitter sayfasında yer alan mesaj, görenleri çok şaşırtıyor. Dizinin bir izleyicisi, kendi hayatlarında Gönül Dağı ile tesadüfi olan duruma açıklık getirmiş ve senaristlerden de bir istekte bulunmuş.

Tesadüfün bu kadarı! Gönül Dağı izleyicisinin sesini senarist ve yapımcı duyacak mı? 30

Mesajda Gönül Dağı dizisindeki ailenin isimlerinin hepsi, izleyicinin ailesinde de aynı sırayla devam ediyor. Annesinin adı Cemile, babasının adı Veysel ve babaannesinin adının da Döndü olduğunu söylen bir izleyici, dizideki bu durumu kendilerine çok benzetip izlediklerini aktarıyor.

İzleyici, Cemile ve Veysel’in çocukları olması durumunda isminin Ayça konulması ricasında da bulunuyor yapımcı ve senariste. Bakalım bu ses Gönül Dağı cephesinden bir yanıt bulacak mı? Hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte izleyicinin mesajı…

Tesadüfün bu kadarı! Gönül Dağı izleyicisinin sesini senarist ve yapımcı duyacak mı? 31

Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden uyarlanan ve senaryosunu Ali Asaf Elmas ile Mustafa Becit’in yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Yahya Samancı üstleniyor. Köprü Film imzalı dizinin başrollerinde ise Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Nur Özkaya ve Ferdi Sancar üstleniyor.