Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne güzel bir uyum! Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz turnayı gözünden vurdu! Ada Masalı’na övgü üstüne övgü!

Bu ne güzel bir uyum! Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz turnayı gözünden vurdu! Ada Masalı’na övgü üstüne övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayı ile birlikte yaz başladı ama havalar bazen sıcak bazen soğuk gidiyor. Ada Masalı dizisi ise dün akşam ilk bölümü ile Star TV ekranına geldi ve yazın gelişini hissettiren bir dizi olarak konumlandı… Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin uyumları da çok başarılı bulundu.

Buray’ın şarkısı ile Ada Masalı dizisinin hikayesine ayrı bir renk geldi. İlk bölümü izleyenler adeta diziye hayran kaldı… “Ayça ve Alp’in uyumu o kadar güzel ki bayıldım” diye yorum bırakan dizinin takipçileri, Sığacık’ın müthiş atmosferine de ayrıca hayran kaldıklarını ifade eden yorumlar yapıyor. Yazın geldiğini Ada Masalı’nı izlerken hissettiklerini belirten birçok dizi hayranı iki başrol oyuncusunun uyumu ile de büyülendiklerini ifade ediyorlar.

2020-2021 sezonunun şanssız kanallarının başında Star TV geliyor. Tam 8 dizisini yayından kaldıran Star TV, neredeyse hiçbirinden tam da istediği randımanı alamadı… Sezon başından bu yana; Güvercin, İyi Günde Kötü Günde, Babil, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Sefirin Kızı, Kağıt Ev ve son olarak da Akrep kanalın beklentilerini karşılamayan yapımlar olarak dikkat çekti.

Yaz ekranına ise Ada Masalı ile iyi bir başlangıç yapan Star TV, birçok izleyiciden de övgü aldı… Menajerimi Ara dışında Kazara Aşk isimli bir başka yazlık projesi de olan Star TV adına Ada Masalı’nın gelişi büyük bir şans…

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin büyüsüyle Star TV ekranı bu yaz şenlenecek. İlk bölümü keyifle izlediklerini belirten geniş bir izleyici grubu var ve dizinin tuttuğunu da bu yorumlardan bile anlayabilirsiniz.

Zaten Alp Navruz hayranları oyuncunun sıradan bir diziyi kabul etmeyeceğini ve mutlaka derinlikli bir hikayeyi tercih edeceğini iyi biliyor. Bu nokta da da Navruz’un sadık izleyicileri Ada Masalı’nın daha ilk bölümden bile bu övgüleri almasına hiç de şaşırmadı.