Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon yükleniyor, yeniliklere hazır olun!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7. sezon yükleniyor, yeniliklere hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken bir dizi konumunda… Fenomenleşen EDHO’da Oktay Kaynarca Hızır Çakırbeyli karakteri ile yine çok başarılı bir iş çıkardı. Süleyman Çakır’ın ardından Hızır ile de fenomen olan Kaynarca, dizinin 7. sezonunu heyecanla bekliyor.

Oyuncu yaptığı açıklamada 7. sezon hakkında bir detay vermedi ama çok iyi ve çok iddialı bir sezon olacağını söyleyerek hayranları daha şimdiden heyecanlandırdı. Dizinin 6 sezonluk istikrarlı bir tablosu var. Dün akşam yayınlanan 199. bölüm ile birlikte atv’nin fenomen dizisi hayranlarına veda etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 ay sürecek olan yaz arasının ardından 7. sezonu ile çok farklı ve çok daha iddialı dönmeyi hedefliyor. Dizinin yapım ekibi yeni sezon için çalışıyor ve sosyal medyada da hayranlar, “7. sezon yükleniyor” diyerek şimdiden heyecanlarını paylaşıyor.

EDHO’nun 6 sezonluk hikayesinde en dikkat çeken nokta istikrarlı ve tutarlı olmasıydı. Dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar güçlü bir hikaye kurgusu ve atmosfer oluşturuldu.

Dizide yer alan oyuncular çok iyi seçilmişti ve işlerini de bugüne kadar başarıyla yaptı. Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer, Oktay Kaynarca ile birlikte öne çıkan isimler oldu.

Dizinin kadın karakterleri azdı belki ama hepsi de güçlüydü.. 6. sezonda kadın karakterlerin bir bir hikayeye veda etmesi, 7. sezonda bu konuda yeni gelişmelerin olacağını da anlatıyor.

7. sezonda hem hikayede değişim bekleniyor hem de yeni karakterler ile birlikte EDHO’nun yine çok başarılı bir ekran dönüşü yapması hesaplanıyor.

6. sezonda Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali İpin ve Ali Sürmeli hikayeye veda eden isimler olmuştu. Yeni sezonda yeni hikayeye kimlerin katılacağı ise yaz boyunca konuşulacaktır.