Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül’ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor!

Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül’ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin hayvan sevgisi, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlara da yansıyor. Kimileri sokaktaki sevimli hayvanları beslerken görülüyor, kimileri evlerinde birlikte yaşadıkları dostlarıyla sık sık poz veriyor. Bu isimler arasında Eda Ece ve Neslihan Atagül de var…

Yasak Elma dizisiyle ekranlara gelen Eda Ece, tam bir hayvansever. Üstelik bunu o kadar çok hakediyor ki bilenler biliyor durumunu! Eda Ece, sokakta gördüğü hayvanlara da özel ilgi gösteriyor.

Evde bir köpeği ve bir kedisi olan oyuncu, sokakta gördüğü, yaralı hayvanları alıp veterinere götürüyor, yavru köpekleri, kedileri sahiplendirmeye çalışıyor. Onları her gördüğü yerde besliyor.

Geçtiğimiz günlerde sahiplendirdiği bir sokak köpeğinin sete ziyarete gelmesiyle de çok mutlu olmuş ve aşağıdaki pozunu paylaşmıştı.

Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül'ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor! 10

Köpeği Pluto ve kedisi Matilda ile çok mutlu. Kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda kedisini severken görülüyor oyuncu. Birlikte verdikleri poz da görenlerin içini ısıtıyor…

Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül'ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor! 11

Tıpkı Eda Ece gibi Neslihan Atagül Doğulu da hayvanları çok seven ve bu konuda çok hassas olan isimlerden birisi. Geçtiğimiz süre içinde yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle Sefirin Kızı dizisine veda etmek zorunda olan oyuncu, sağlığına kavuştu.

Oyuncu, özel bir beslenme programı ile şimdi daha iyi olduğunu da belirtiyor. Aynı zamanda kendisine büyük destek veren eşi Kadir Doğulu ile sahiplendikleri köpekleri Vera oyuncunun iyileşme döneminde adeta ona terapi yaptı!

Atagül, sık sık Vera ile ormanda çıktığı yürüyüşlerden pozlarını da paylaştı. Son olarak da Vera ile kucak kucağa yattıkları o sevgi dolu anları paylaştı instagram sayfasından…

Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül'ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor! 12

Bu arada oyuncunun evinin bahçesinde kuş sesleri ve köpekleriyle huzur dolu olduğu anlardan bir görüntüsü de sosyal medyada yer aldı. Atagül’ün makyajsız doğal haliyle olduğu fotoğrafından iyice iyileştiği, biraz kilo da aldığı anlaşılıyor…

Bu ne sevgi!! Eda Ece ve Neslihan Atagül'ün büyük aşkları ile pozları, görenlerin içini ısıtıyor! 13