Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Hazal Kaya’da bir gram makyaj yok ama pozlarıyla adeta ışık saçıyorlar!

Fahriye Evcen ve Hazal Kaya’da bir gram makyaj yok ama pozlarıyla adeta ışık saçıyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinde, filmlerde, reklamlarda sürekli makyajlı, iyi giyimli, fönlü saçlarla görmeye alıştığımız oyuncular, sosyal medyada çoğu zaman doğal halleriyle görünmekten çekinir oldular bir süre. Ancak zaman ilerledikçe artık hayranlarına ev hallerini, makyajsız en günlük fotoğraflarını göstermek konusunda daha rahat davranmaya başladılar.

Kimi ünlü isimlerin bu konuda hiç kaygısı olmadı baştan beri, kimileri ise zaman içinde makyajsız görünmeye alıştılar. İlk zamanlar pek çok haber de oldular ama artık hayranları da ünlü isimleri doğal halleriyle görmeyi arzu ederken, bu durum da normalleşti.

Hazal Kaya, sosyal medyada uzun yıllar mesafeli durmuş bir isim. Ancak oğlu Fikret Ali’nin doğumundan sonra pandemi döneminin de araya girmesiyle uzun süre evde kaldığı süreçte bu durum değişti.

Etrafındaki kişilerin de telkini ile sosyal medyadan daha çok paylaşım yapmaya başladı. Yaklaşık 1,5 yıldır da daha etkin bir şekilde kullanıyor hesabını.

Kaya, doğal görünmek, günlük haliyle poz vermek, makyajsız olmak gibi kaygıları hiç taşımayan bir isim. Bu haliyle de hayranları tarafından çok seviliyor ve takdir görüyor.

Şimdilerde Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli bir dönem dizisinde rol alıyor. Oyuncu, saçlarını da dizi için bakır rengine boyattı.

Dudağındaki yaraya bile aldırmadan makyajsız en doğal haliyle verdi son pozunu oyuncu. Kaya’nın hayranlarını selamladığı fotoğrafındaki doğallığı ise beğeni topluyor…

Fahriye Evcen ve Hazal Kaya'da bir gram makyaj yok ama pozlarıyla adeta ışık saçıyorlar! 8

Gelelim Fahriye Evcen’e… Oyuncu, bir süre aşk yaşadığı Burak Özçivit ile 2017 yılında evlenmişti. O tarihten sonra hiç bir dizide yer almadı. Daha çok marka yüzü olarak reklamlarla izleyici karşısına çıktı.

Fahriye Evcen, instagram sayfasından çoğunlukla yer aldığı işlerle ilgili paylaşımlar yaptı. 2019 yılında doğan oğulları Karan’ı da uzunca bir süre göstermedi. Şimdilerde ise ara sıra oğulları ile de poz veriyor ve yayınlıyor ünlü çift…

Evcen’in daha önce instgram’dan yayınladığı fotoğraflarda az da olsa makyaj yaparak objektif karşısına geçtiği görülüyordu. Ancak artık o da günlük ev hali ile, çoğu zaman makyajsız en doğal hali ile pozlar veriyor.

Hayranları tarafından makyajsız fotoğrafları ayrı bir beğeni topluyor. Evcen’in son paylaşımlarından birisi de aşağıda. Oyuncunun makyajsız doğal hali ile bu pozuna pek çok övgü dolu yorum geliyor…

Fahriye Evcen ve Hazal Kaya'da bir gram makyaj yok ama pozlarıyla adeta ışık saçıyorlar! 9