Ana sayfa Dizi Fragmanları Bu sezonun flaş dizisi Kırmızı Oda’da büyük endişe!

Bu sezonun flaş dizisi Kırmızı Oda’da büyük endişe!

tarafından ker_def

Kırmızı Oda dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olan Tv8 dizisinde 7 Mayıs Cuma günü 36. yeni bölüm ekrana gelecek. Dizinin ne zaman sezon finali yapacağı da merak edilen bir başka detay. Uğur Yücel ve Melisa Aslı Pamuk’un da katılımı ile birlikte dizinin hikayesi iyice canlandı.

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı ‘Kırmızı Oda’, otuz altıncı bölümü ile 7 Mayıs Cuma akşamı TV8’de olacak.

36. Bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Nihal’in (Esra Ronabar) ayrılmak istediğini öğrenen Zafer (Yiğit Özşener), eşini kaybetmekten duyduğu endişeyi Doktor Hanım’la paylaşır.

Bu sezonun flaş dizisi Kırmızı Oda'da büyük endişe! 8

Vahit (Uğur Yücel), aralarındaki ilişkiyi bitirmek istediğini söyleyen bir mektupla kendisini ziyarete gelen Mitra’ya (Melisa Aslı Pamuk) veda ederken, Zafer de Mitra ile karşılaşır.

Sadi (Erkan Petekkaya), Hamdi’nin mahzeni idare etme görevini kendisine verdiğini anlatırken, öyküsünün devamında Azra ile yaşadıkları maceralar Doktor Hanım’ı gülümsetir.

Bu sezonun flaş dizisi Kırmızı Oda'da büyük endişe! 9

Oyuncular: Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı
Senaryo: Banu Kiremitçi Bozkurt
Yönetmen: Cem Karcı