Ana sayfa Sosyal Medya “Böyle ölmeyiz, füze at!” Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12’den vurdu yine!

“Böyle ölmeyiz, füze at!” Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12’den vurdu yine!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Demet Özdemir, son yılların en çok dikkat çeken, en popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Genç kuşağın yeni isimleri arasında hızla sıyrılan Özdemir, Hande Erçel ile birlikte sosyal medyanın gündeminden düşmeyen iki isim. Erkenci Kuş dizisiyle kazandığı popülaritesini, Doğduğun Ev Kaderindir ile büyüttü.

Oyuncu, 1992 doğumlu ve 19 yaşından beri dizi setlerinde. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle ilk kez ekranlara gelmişti. Aradan geçen 8 sene içinde Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu ve No:309 dizilerinde de oynadı. Ayrıca Sen Kiminle Dans Ediyorsun isimli bir sinema filminde de oynadı.

16 yaşında en büyük tutkusu dansa başlayan Demet Özdemir, oyuncu olmaya karar verdikten sonra da Şahika Tekand’dan dersler aldı. Her yeni projesiyle kendisini daha da geliştiren ve sevdiren oyuncu, beğeni toplamaya devam ediyor.

TV8’deki dizisi bir kaç bölüm sonra final yapacak. Ancak yapımcıların peşinden koştuğu bir isim olan Demet Özdemir, yaz aylarında da çalışacak ve Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçecek.

Popülerliğinin keyfini çıkaran oyuncu, sosyal medyayı da etkin bir biçimde kullanmasının meyvelerini topluyor. Gündemden düşmeyen Özdemir, kıyafetleri, saçı, makyajı, tarzı ile yakından takip edilen bir isim oldu.

Hayranları onun her paylaşımına ayrı yorumlar yapıyor. Genelde spor tarzı seven oyuncu, aynı anda hem spor hem de şık olmayı da başarıyor.

"Böyle ölmeyiz, füze at!" Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12'den vurdu yine! 11

Son yaptığı paylaşımlardan birisi de aşağıda. Saçına bağladığı bandanası, bol sweat ve kısa kot şortu ile hayranlarının beğendiği bir tarz yakaladı oyuncu…

"Böyle ölmeyiz, füze at!" Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12'den vurdu yine! 12

Yine en son paylaşımlarından bazıları da aşağıda… Yakın arkadaşı stil danışmanı Rutkay Öziş’in de katkısıyla oyuncunun son kıyafeti büyük beğeni topladı…

"Böyle ölmeyiz, füze at!" Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12'den vurdu yine! 13

Önce arabasında selfie çeken oyuncu, daha sonra bahçede çekilen pozlarını paylaştı. Mavi takımı ile çok şık görünen oyuncunun kıyafetleri, tarzı, duruşu büyük beğeni topladı…

"Böyle ölmeyiz, füze at!" Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12'den vurdu yine! 14

Demet Özdemir’e beğeni yapanlardan birisi de meslektaşı Miray Daner’di… İşte oyuncunun beyaz çanta ve topukla ayakkabısı ile desteklediği ve çok beğenilen kıyafeti…

"Böyle ölmeyiz, füze at!" Demet Özdemir, tarzıyla, kıyafetiyle hayranlarını 12'den vurdu yine! 15