Ana sayfa Sosyal Medya Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat’ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti!

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat’ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı çoktan Türk dizi tarihindeki yerini aldı bile. Dizi adım adım finale yaklaşırken yurt dıyındaki hayran kitlesini de her geçen gün artırmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyada da rekorlar kırarken başrol oyuncusu Kerem Bürsin ve senarist Ayşe Üner Kutlu arasındaki sıcak yazışma dizi hayranlarının dikkatinde kaçmadı.

Bugün Sen Çal Kapımı dizisinin erkek kahramanı Serkan Bolat’ın doğum günü. Dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, karakteri canlandıran Kerem Bürsin’i etiketleyerek Serkan Bolat’ın doğum gününü kutladı. Kutlu mesajına şöyle yazdı: “Serkan Bolat, iyi ki doğdun. Unutulmayacaksın. @KeremBursin”

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat'ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti! 11

Kerem Bürsin’in de bu güzel jeste karşılığı gecikmedi. Hemen arkasından Ayşe Üner Kutlu’yu etiketleyerek paylaşım yapan Bürsin de şunları yazdı: “İyi ki yarattın/doğurdun ;)…bu Thank you mesajını son bölüme saklıyorum ama evet yani sen doğurmuş oldun! Thank you @KutluUner!!!!”

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat'ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti! 12

Ayşe Üner Kutlu ve Kerem Bürsin arasındaki bu sıcak yazışmaya dizinin ve oyuncunun hayranları da kayıtsız kalmadı. Kerem Bürsin’i mesaj yağmuruna tutan hayranları, Serkan Bolat karakterini ne kadar sevdiklerini dile getirdi.

Bir hayranı mesajında: “Teşekkür ederim bin kere teşekkür ederim senin sayende yeniden aşka inanıyorum…” diye yazdı.

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat'ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti! 13

Bir başka izleyici de duygularını “@KeremBursin İyi ki sen #SerkanBolat sın ve iyi ki @KutluUner Serkan hayatımıza girdi ve bizim hayatımızı değiştirdi. Çok teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat'ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti! 14

Dizinin bir diğer hayranı da paylaşımında: “Gerçek aşkın, duygularına uygun olmadığı için yalnız yaşaması gerektiğine ikna olmuş bir insanı nasıl kökten değiştirebileceğini sahneleyerek harika bir varlık doğurdunuz. Serkan Bolat en mükemmel varlığın olarak kalacak. #İyiKidoğdunSerkanBolat” diye yazdı.

Bugün Sen Çal Kapımı kahramanı Serkan Bolat'ın doğum günü! Kerem Bürsin, senariste teşekkür etti! 15

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisinin büyük finaline çok az kaldı. 52. bölümde final yapacak diziden geriye iki bölüm kaldı. Sen Çal Kapımı dizisinin 51. bölümü 1 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak.