Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’ndan üzücü haber! Bir oyuncu ayrılıyor!

Ada Masalı’ndan üzücü haber! Bir oyuncu ayrılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yazın en sevilen dizilerinden biri de Star TV’de yayınlanan Ada Masalı oldu. Başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başarılı oyunculukları ve mükemmel uyumu sayesinde dizi, her ne kadar reytinglerde dalgalanma yaşasa da belirli bir hayran kitlesine sahip.

Ancak hikayesi ve oyuncularıyla başarıyı yakalayan diziden üzücü bir haber geldi. Ada Masalı’nda rol alan oyunculardan birinin diziye veda edeceği açıklandı. Bu haber dizinin izleyicilerin arasında da üzüntüye yol açtı.

Buna göre dizide Hakan karakterini canlandıran Cem Anıl Kenar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ada Masalı’ndan ayrılık vaktinin geldiğini duyurdu. Kenar, senaryo gereği diziye veda etmek zorunda kaldığını açıkladı.

Ada Masalı'ndan üzücü haber! Bir oyuncu ayrılıyor! 7

Öte yandan yaz sezonu sona ererken ve yeni sezon yaklaşırken Ada Masalı’nın akıbetinin ne olacağı büyük merak konusu. Dizinin akıbetinin ne olacağı belli değil çünkü reytingler çok iç açıcı görünmüyor.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünde yer aldığı Ada Masalı isimli dizi birçok izleyici tarafından beğenildi. Yaz dönemi için ekranda güzel görüntüler sunan Ada Masalı, düşen reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Dizinin toparlanma ihtimalinin çok zor olduğu haftalardır ortalamanın altında kalan reytingleri ile anlaşıldı.

Dizinin akıbetiyle ilgili karar için önünde çok az süre kaldı. Eğer sezon sonuna kadar reytingleri toparlayabilirse belki kanal devam kararı alabilir. Şimdi Ada Masalı’nın hayranları büyük bir merakla bu kararı bekliyor.