Ana sayfa Dizi Haberleri Bülent İnal’ı Payitaht Abdülhamid’de şaşırtan gerçek!

Bülent İnal’ı Payitaht Abdülhamid’de şaşırtan gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent İnal, Payitaht Abdülhamid dizisiyle 4 sezondur büyük bir başarının sahibi oldu. Rolüne çok yakıştırılan oyuncu, hayranlarından büyük destek görüyor.

TRT1’de yayınlanan dizinin stok bölümleri bitti. Koronavirüs salgını nedeniyle de yeni bölümler çekilemiyor. Bülent İnal, en yakın zamanda sette yer almak istediğini ve ekibi çok özlediğini söyledi.

Payitaht Abdülhamid dizisinden arkadaşları ile youtube canlı yayınında bir araya gelen Bülent İnal, dizinin hikayesi içinde birçok şeye şaşırdığını söyledi.

Uğur Uzunok’un o dönemin makaleleri ve dönemi anlatan kitapların desteği ile oluşturduğu senaryoda bazı olaylar dikkat çekiyor. Bülent İnal, inanamadığı bu olaylarla ilgili interentte arama yaptığını ve doğru olduğunu görünce de çok şaşırdığını söyledi.

Dizinin setinde çok şey öğrendiğini anlatan oyuncu, “Yazılan senaryo ile, biz de yeni şeyler öğreniyoruz. Bazen kendi aramızda da konuşuyoruz, böyle bir şey olmamıştır diye. Sonra giriyoruz internette kitapları buluyoruz, gerçekten bunlar olmuş. Her gün sette yeni şeyler öğreniyoruz. Beni en mutlu eden yanı bu” diye konuştu.

Bazı hayranları Bülent İnal’ın canlandırdığı Abdülhamid karakterinden etkilenip de yaptığı bir şey olup olmadığını merak ediyor. Ancak İnal, bunun söz konusu olmadığını, sadece rolünü canlandırdığını ve sonrasında da normal yaşantısına devam ettiğini anlattı.