Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’i evde bastonla izleyenler olduğunu biliyor musunuz?

Payitaht Abdülhamid’i evde bastonla izleyenler olduğunu biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bülent İnal, youtube’da Payitaht Abdülhamid dizisindeki rol arkadaşları ile canlı yayına katıldı. Oyuncu, bu yayın sırasında anlattığı bir olayla herkesi şaşkınlığa çevirdi.

Dizide Sultan Abdülhamid karakterini canlandırırken bastonu fazlasıyla kullanan Bülent İnal, böylelikle sahnelere farklı bir hava veriyor. Bunu bilinçli olarak yapan oyuncu, bastonu fazla kullandığı eleştirilerini de kabul ediyor.

“Baston benim yoldaşım gibi oldu. Karar verdiğim anlarda onu kullanmaya başladım. Biraz fazla kullandığım söyleniyor, öyle eleştiriler de var. Çünkü farkında değilim o sırada” diye itirafta bulunan Bülent İnal, bir hayranının sözünü ise hiç unutamıyor.

Bir dizi hayranı ile anısını da paylaşan Bülent İnal, diziyi baston ile izlediğini söylemesine çok şaşırdığını ifade etti.İnal anısını şöyle anlattı: “Yolda çevirip, abi biz eve baston aldık. Hanımla sıkıntımız var. Çünkü ben diziyi bastonla izliyorum, diyenler oldu.”

İnal, bu tür şeylerin hoşuna gittiğini ve keyfini yerine getirdiğini de anlattı.

Evde kendisinin bir bastonu olup olmadığını merak eden hayranları olduğunu belirten Bülent İnal, “Bana bir baston hediye etmişlerdi. Kuveyt’te galiba. Onu buldum. Onlarda deşişik,biraz daha kısa bir baston tipi var.Ondan hediye ettiler. Onu dolapta bulduk. Çınar aldı, evde onunla gezdi bir süre” diye konuştu.