Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya cahil cesareti sergilediğini itiraf etti!

Nilperi Şahinkaya cahil cesareti sergilediğini itiraf etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Aynen Aynen dizisiyle dikkatleri çekti.Kanal D’nin hazırladığı Yeni Hayat dizisinde de başrolde yer aldı. Ancak bu dizi şimdilik bekletiliyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkmayan, kendisini karantinaya alan Nilperi Şahinkaya, eski alışkanlıklarını özledi. Her sabah sahilde yürüyüş yapan oyuncu, karantina döneminde bu yürüyüşleri yapamamaktan dertli. Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu programa katılan oyuncu, karantina bitince ilk olarak yürüyüş yapacağını söyledi. Nilperi Şahinkaya, spor salonuna gitmeyi de çok özlediğini anlattı.

Evde spor yaptığını ama azalttığını belirten Nilperi Şahinkaya, yoga ve pilates yapmayı da ihmal etmiyor. Alışveriş merkezlerinde gezmeyi de özlediğini anlatan ünlü oyuncu, Mart ayının ortalarında yaptığı bir çılgınlıktan bahsetti.

Nilperi Şahinkaya, koronavirüsün Türkiye’de görüldüğünün açıklanmasının ardından işleri nedeniyle bir türlü denemeye fırsat bulamadığı kıyafetleri denemek için mağazaya gittiğini söyledi.

Nilperi Şahinkaya cahil cesareti sergilediğini itiraf etti! 7

Şahinkaya, “Çok büyük cehalet de yine de anlatacağım. Çok gidip de denemek istediğim bir kaç kıyafet vardı. Ama o aralar çok yoğundum, aşırı çalışıyordum. Gidip kıyafetleri deneyemiyordum. Sonra koran patladı ama ilk günlerindeyiz. Mart ortası… ‘Şimdi gidip bir daha bunları deneyemem dedim ve gittim. Korona kalkmamış yani. O kıyafetleri denedim, aldım, şimdi evde giyiyorum” diye konuştu.

Kendisinin bu halini ‘şuursuzluk’ olarak nitelendiren Nilperi Şahinkaya, bu hikayesini de bir cehalet örneği olarak ifade etti.