Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Dakak, yıllar önce hayranı olduğu ekiple unutulmaz dizinin kadrosunda!

Burak Dakak, yıllar önce hayranı olduğu ekiple unutulmaz dizinin kadrosunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından Burak Dakak, Blu TV’de yeni sezonu yayınlanmaya başlanan Behzat Ç dizisinin fanlarından birisiydi. Yıllar önce ilk dizi yayınlandığı zaman kendisinin de televizyonda büyük bir keyifle izlediğini söyleyen Burak Dakak, aradan geçen yıllar sonra ise oyuncu olarak bu sefer dizinin kadrosunda kendisine yer bulma onuru yaşadı.

Burak Dakak, “Ben, Behzat Ç izleyicisiydim. Ben Ankaralıyım. Ankara’da büyüdüm, üniversiteye kadar olan dönemim hep Ankara’da geçti. O yüzden ilk televizyonda yayınlandığı dönemden itibaren hep seyrediyordum. Çok seviyordum. Çok büyük fanıydım, hayranıydım” açıklamasını yaptı.

Behzat Ç dizisinin yaz döneminde yeni sezonunun çekileceği ortaya çıkınca dizi hayranları büyük bir mutluluk yaşadı. Erdal Beşikçioğlu daha önce yeniden aynı karakteri canlandırmak istememiş ve senaryonun iyi olmadığını söyleyerek uzak durmuştu. Ancak yaz döneminde usta oyuncu da yeni yazılan hikayeyi beğendi ve Behzat Ç’nin yeni bölümleri çekildi.

Burak Dakak, yıllar önce hayranı olduğu ekiple unutulmaz dizinin kadrosunda! 8

6 Aralık itibari ile Blu TV platformunda yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan dizide; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç gibi ilk dönemden bu yana değişmeyen isimler yer aldı.

Ancak diziye yeni oyuncular da katıldı ve bu isimlerin arasında Burak Dakak da var. Gazeteci Oya Doğan’ın youtube sohbet programında konuşan Burak Dakak, teklif kendisine gelince hikayenin nasıl devam edeceğini çok merak ettiğini söyledi.

Oyuncu, kafasındaki soru işaretleri ve merakla gelen senaryoyu okuduktan sonra rolü kabul etti. Ankara’da yapılan çekimlerde yeniden memleketine dönen ve başkentte çalışmanın keyifli olduğunu söyleyen genç oyuncu, “İşten çıkıp evde anne yemeği yemek, 2 ay bana çok iyi geldi” diye konuştu.

Burak Dakak, yıllar önce hayranı olduğu ekiple unutulmaz dizinin kadrosunda! 9

Behzat Ç çekimlerinden hem çalıştığını hem de tatil yaptığını anlatan Burak Dakak, dizide Mürsel karakterini canlandırıyor. Dizide aşkı temsil eden bir karakter olan Mürsel, Şule karakterinin sevgilisi olarak hikayede yer alıyor.

Mürsel karakterini anlatan Burak Dakak, “1. bölüm itibariyle gördüğümüz çok saf bir aşk ve sevgi hissiyatı, hikayesi var. O da Mürsel üzerinden başlıyor. Mürsel’in Şule’ye duyduğu aşkı. Beni etkileyen şeylerden birisi de oydu” dedi.

Genç oyuncu ayrıca Pazar akşamları Show TV’de ekrana gelen Güzel Günler dizisinde de Mihran karakteri ile yine başarılı bir performans ortaya koymaya devam ediyor.