Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin setinde neler oluyor?

Yalı Çapkını dizisinin setinde neler oluyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay –Yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ekranlara damga vuruyor.  Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı ve iki genç ismin ekran uyumu ve başarılı oyunculuklarıyla ön plana çıkan Yalı Çapkını dizisinin seti de son derece eğlenceli.

Dizide ‘Seyran’ ve ‘Ferit’ karakterlerini canlandıran ikili sık sık dizi setinden sosyal medyada paylaşımlarda bulunuyorlar.

Afra Saraçoğlu’nun setten yaptığı son paylaşım dizinin izleyicisini mest etti. Dizide halasını canlandıran usta oyuncu Şerif Sezer ve ablasına hayat veren Beril Pozam ile poz veren oyuncu paylaşımına ‘Günaydın’ notunu düştü.

Yalı Çapkını dizisinin setinde neler oluyor? 8

Set aralarında komik videolar da çeken Afra Saraçoğlu, instagram filtresini kullanarak çektiği videolarla hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Yalı Çapkını dizisinin setinde neler oluyor? 9

Yalı Çapkını ile gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu aynı zamanda meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla da sık sık magazin basınında yer alıyor.

Oyuncunun başarılı performansıyla dikkat çektiği Yalı Çapkını dizisi, hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla ve her hafta çift haneli rakamlara çıkan reytingleriyle sık sık adından söz ettiriyor.