Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz at üstünde güldürdü, Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz’dan ilginç yorum geldi!

Burak Deniz at üstünde güldürdü, Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz’dan ilginç yorum geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının yeni dizisi Maraşlı çok beğenildi. İlk iki bölümü yayınlanan dizinin güçlü bir hikayeye sahip olması, başrolde Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başarılı uyumu ilk dikkat çeken detaylar oldu. Deniz ve Boz, enerjileriyle diziye renk katarken, yılın dizi çifti olma konusunda da hayranlarından büyük destek gördü.

Maraşlı dizisi Pazartesi akşamları reytinglerde de Seferin Kızı’nı geride bırakarak en çok izlenen 4. dizi olmayı başardı. İlerleyen haftalarda Çukur ve Yasak Elma ile de rekabet halinde olacak atv dizisi, daha iyi sonuçlar elde etme konusunda da ucu açık bir yapım olarak gözüküyor. Dizinin setinden yapılan paylaşımlar da sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Burak Deniz’in Maraşlı setinde ata bindiği anlarda yaşadıkları ise takipçilerini bir hayli gülümsetti. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi hem güldürdü hem de biraz telaşlandırdı.

Takipçileri atın geri geri gitmesi nedeniyle, “Burak Bey atı yanlış vitese takmışsınız diyerek” gülümseten yorumlar yaptı. Oyuncu, “TENET seçimleri” notu ile Christopher Nolan’ın filmine gönderme yaparak videoyu yayınladı.

Oyuncunun partneri Alina Boz”dan da ilginç bir yorum geldi. Boz, “Sonra Nolan atlarla bu işin olmayacağını anlamıştır” notunu ekledi.

Tenet ile yılın sinema olayına imza atan Christopher Nolan, iki ünlü ismin paylaşımına konu olmuş oldu.  İşte Burak Deniz’in paylaştığı video:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burak Deniz (@_burakdeniz)’in paylaştığı bir gönderi