Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin paylaştı, herkes partneri Hande Erçel’in yorumuna dikkat kesildi!

Kerem Bürsin paylaştı, herkes partneri Hande Erçel’in yorumuna dikkat kesildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde başrolde bulunan iki ünlü oyuncunun sosyal medyada birbirlerine göndermeler yaptığı paylaşımları hayranları çok beğeniyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin her paylaşımında birbirlerine ne tür yorumlar yapacağı da artık en çok merak edilen konu olmakta…

Hande Erçel bir paylaşım yaptığında, “Şimdi Kerem Bürsin’in yorumunu merak ediyorum” diyen binlerce kişi, benzer mesajlarla paylaşımlara heyecan katıyor. Kerem Bürsin zaman zaman yorum yapıyor, bazen de yapmıyor. Ancak “Kerem Bürsin ne düşündü acaba?” sorusu hep akıllarda kılıyor.

Hande Erçel de zaman zaman partnerinin paylaşımlarına imalı yorumlar bırakıyor. Bu durum artık bir eğlence halini aldı ve ikili dizi dışında sosyal medyada da birbirlerinin paylaşımlarına nasıl yorumlar yapacakları konusunda da takipçilerini heyecana sürükledi.

Kerem Bürsin paylaştı, herkes partneri Hande Erçel'in yorumuna dikkat kesildi! 8

Kerem Bürsin, yine instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Doğanın içinde soğuktan da biraz üşümüş bir şekilde görünen oyuncu, emojilerle fotoğraflarını yayınladı. Birçok takipçi de Hande Erçel’in yorumunu merak etti.

Erçel, “Benim çektiğimi yazmama gerek yok sanırım” diye mesaj bırakınca takipçileri de bu paylaşıma binlerce beğeni bıraktı.

Kerem Bürsin paylaştı, herkes partneri Hande Erçel'in yorumuna dikkat kesildi! 9

Yasemin Allen de bu fotoğraflara yorum bırakan ünlülerden oldu. Oyuncu, “Sıcak görünüyorsun dostum. Hiç soğuk değil” diyerek İngilizce bir yorum bıraktı.

Kerem Bürsin, ayrıca partneri ile birlikte çekimler sırasında kaydedilen videoyu da instaram hesabından paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MF YAPIM (@mfyapimtv)’in paylaştığı bir gönderi