Ana sayfa Sosyal Medya İstanbul’a kar yağdı, Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderin setinde mutluluk saçtı!

İstanbul’a kar yağdı, Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderin setinde mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İstanbul’a yağan kar kent halkını mutlu ederken, çocuklar karla eğlenirken, dizi setlerinde çalışmalar devam ediyordu. Demet Özdemir de instagram hesabından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden yaptığı paylaşım ile yılın ilk karının mutluluğunu yaşadı.

İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk ile birlikte tv8 dizisinin başrolünde yerini alan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya da devam ediyor. Hayranlarından büyük ilgi gören paylaşımlarına ünlü oyuncu, kar yağdığı anlarda ne kadar zorlandıklarını ama mutlu olduklarını da yansıttı.

Saçları bozulmasın diye set ekibi ünlü oyuncuyu şemsiye ile korumaya alırken, Demet Özdemir ise karın keyfini ancak böyle bir ortamda yaşayabildi. Fotoğrafları çeken kişi ise partneri Engin Öztürk oldu.

İstanbul'a kar yağdı, Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderin setinde mutluluk saçtı! 29

Özdemir, “Saçım bozulmasın diye şemsiye şarttı belki ama yine de mutluyum” diyerek ilk kar keyfini tam olarak yaşayamasa da mutluluk saçtı. Bergüzar Korel bu paylaşıma, “Güzelim benim” yorumu ile katkıda bulundu.

Oyuncunun yakın arkadaşlarından sunucu Saadet Özsırkıntı, bu anları çok güzel bulduğunu belirtirken, takipçiler de fotoğrafları çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

İstanbul'a kar yağdı, Demet Özdemir ise Doğduğun Ev Kaderin setinde mutluluk saçtı! 30

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Emine’si olarak öne çıkan Naz Göktan da “Saçımızdaki güzel kar taneleri” notunu düştü.