Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, dünyaca ünlü yönetmenin dizisinde rol alacak!

Burak Deniz, dünyaca ünlü yönetmenin dizisinde rol alacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Burak Deniz, ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz’la paylaştğı Maraşlı dizisiyle kariyerinde ivme kazandı. Her ne kadar reytingleri istenildiği kadar gitmese de, rol arkadaşı Alina Boz’la mükemmel bir uyum yakalayan Burak Deniz, sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Maraşlı dizisinin kaderi henüz belli değil. İzleyici ikinci sezon kararını merakla beklese de yapım şirketi ve kanaldan henüz bir açıklama yok. Belli ki son bölümlerin reytingi dizinin kaderini belirleyecek.

Bu arada Burak Deniz’den bambaşka bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş, TV100’de yayınlanan köşe yazısında Burak Deniz’in 15 Haziran’da yeni bir dizi çekimi için İtalya’ya gideceğini duyurdu.

Yazıya göre Burak Deniz, Ferzan Özpetek’in Disney için çektiği “Cahil Periler” dizisinde Asaf adlı fotoğrafçıyı canlandıracak.

Burak Deniz, dünyaca ünlü yönetmenin dizisinde rol alacak! 2

Sekiz bölüm olarak çekilecek dizinin ekibine dördüncü bölümde dahil olacağı açıklanan Barak Deniz, aynı zamanda hikâyeyi İstanbul’a bağlayan kişi olacak. Burak Deniz’in teyzesini usta oyuncu Serra Yılmaz canlandıracak. Burak Deniz, 28 Temmuz’da dizinin son bölüm sahnelerinin çekimi için İstanbul’a gelecek.

2000 yılında çekilen ve bir yıl sonra galası yapılan ‘Le Fate Ignoranti’ (Cahil Periler) Ferzan Özpetek’ in yönetmenlik koltuğundaki olgunluk dönemi olarak kabul ediliyor. ‘Cahil Periler’in senaryosunu Gianni Romoli’ nin yazdığı Margherita Buy, Stefano Accorsi, Serra Yılmaz ve ‘Kargo’ grubunun eski solisti Koray Candemir’in başrollerini paylaştığı film Amerika’da da hasılat yapmış ve İtalya’da beklenenden daha fazla ilgi görmüştü.

Cahil Periler filmi 20 yıl sonra dizi olarak ekranlara geri dönüyor.