Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun hayranlarına müjde! Dizinin çekime başlayacağı tarih belli oldu!

Leyla ile Mecnun hayranlarına müjde! Dizinin çekime başlayacağı tarih belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanlar TRT 1’de yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun’un yeniden ekranlara geleceği müjdesi birkaç ay önce hayranlarına ulaşmıştı. Bu haberi duyan Leyla ile Mecnun hayranları o günden beri dört gözle dizinin yeniden ne zaman başlayacağına dair haber bekliyordu.

Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün, senaristliğini ise Burak Aksak’ın gerçekleştirdiği diziyle ilgili en son güzel haber Ahmet Mümtaz Taylan’dan gelmişti. Dizide İskender karakterine hayat veren Taylan, Leyla ile Mecnun’un dijital platform Exxen için çekileceğini doğrulamış ve şöyle demişti:

“Haberlerin aslı var. O kadar söyleyeyim. Daha başka gelişmeler de olması lazım. Üstünde düşünülüyor, öyle bir ihtimal var. Doğrudur. Ama şu gün başlıyor, bugün başlıyor, kesin oluyor bana göre değil. Onu yapım şirketi açıklar, açıklayacak ise…Aynı kadro olmaz ise zor. Ayrı kadro için bile çok çalışmamız lazım ama başka kadro ile zaten zor olur.”

Ancak bu açıklamadan sonra kadronun yeniden bir araya gelmesinde bazı sıkıntıların olduğu ortaya çıkmıştı. Dizide Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt’un diziye geri dönmek için ikna edilemediği, bu yüzden eski ekibin bir araya gelemediği duyurulmuştu.

Leyla ile Mecnun hayranlarına müjde! Dizinin çekime başlayacağı tarih belli oldu! 7

Ancak güzel haber geldi. Buna göre yönetmen Onur Ünlü, Cengiz Bozkurt’u diziye geri dönmeye ikna etti. Ve dizinin 26 Haziran’da sete çıkacağı açıklandı.

2011-2013 yılları arasında TRT1’de ekrana gelen Leyla ile Mecnun dizisi Türkiye’yi çok etkileyen bir yapım olmuştu. Dizinin esprileri sosyal medyayı kaplamış, bugünlere kadar da bu etki devam etmişti.

İlk olarak 9 Şubat 2011 yılında yayınlanmaya başlayan dizi, 104 bölüm yayınlandıktan sonra 29 Ocak 2014 yılında final yapamadan sonlanmıştı.