Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’den hayranlarını çok mutlu edecek haber!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’den hayranlarını çok mutlu edecek haber!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Hercai dizisiyle ünlenen Ebru Şahin hayatının en önemli kararlarından birini aldı. Ebru Şahin’in bu kararı bazı hayranlarını çok mutlu edecek bazılarını ise üzecek.

ATV’de ekrana gelen ve üç sezon devam eden Hercai’de Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin, dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesi edindi. Şahin, sadece Türkiye’den değil yurt dışından da hayranlarına yenilerini ekleyerek kariyerinde büyük bir patlama yaptı.

Bu arada özel hayatında da mutlu bir beraberlik yaşayan Ebru Şahin, bir süredir Cedi Osman ile beraber. Ebru Şahin’in sevgilisi Cedi Osman, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’de forma giyen profesyonel bir basketbolcu. Uzun süredir birlikte olan çift sık sık sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaşıyor.

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin'den hayranlarını çok mutlu edecek haber! 6

Çift son olarak Maldivlere tatile gitmiş, tatillerinde çekildikleri romantik pozları sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı.

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin’in doğum gününü de Maldivlerde kutlamış, son derece romantik bir paylaşım yapmıştı. Genç basketbolcu paylaşımında “Ben şu anda ne yazarsam yazayım yetmeyecek çünkü seni anlatamam, kelimeler yetmez. Aama şunu söyleyebilirim sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım ???? Seni Seviyorum” diye yazmıştı.

Nihayet bugün Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın evlilik kararı aldığı ortaya çıktı. Çiftin 25 Haziran’da nişanlanacağı, Eylül 2022’de de evleneceği açıklandı.

Ebru Şahin’den yeni dizi beklerken evlilik haberi alan hayranları da bu gelişmeden dolayı şaşırdı.