Ana sayfa Dizi Fragmanları Burak Deniz İtalya’da görücüye çıkıyor!. Cahil Periler’den ilk fragman geldi!..

Burak Deniz İtalya’da görücüye çıkıyor!. Cahil Periler’den ilk fragman geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde canlandırdığı ‘Maraşlı Celal’ karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz sezon Maraşlı dizisi final yapar yapmaz, soluğu İtalya’da almıştı.

2021 yaz aylarında ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in yeni dizisi ‘Cahil Periler’ in çekimlerine katılan oyuncu Disney Channel’da yayınlanacak 8 bölümlük dizinin dört bölümünde rol aldı. Burak Deniz dizide fotoğrafçı ‘Asaf’ karakterine hayat verdi.

Cahil Periler’in çekimleri için bir süre İtalya’da kalan oyuncu,  İtalya’daki çekimler sona erince Türkiye’ye dönmüş ve dizinin son bölümünün İstanbul’daki çekimlerinde yer almıştı. Cahil Periler dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Burak Deniz fragmanı instagram hesabından da paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burak Deniz (@_burakdeniz)’in paylaştığı bir gönderi

Ferzan Özpetek’in yönetmenliğinde Türk oyuncular Serra Yılmaz ve Burak Deniz’in de rol aldığı Cahil Periler’in ilk fragmanında Burak Deniz de küçük bir sahnede görünüyor.

Disney Plus için çekilen dizi İtalya’da yayınlanacak. Dizinin her bir bölümünde, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in 20 yıl önce çektiği Cahil Periler adlı filmdeki yan karakterlerden birinin hikayesi işleniyor.

20 yıl önce Cahil Periler filminde ve aynı zamanda dizide de rol alan oyuncu Serra Yılmaz geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda; ‘Kült bir filmin diziye dönüşmesi fikrine ilk başta şüpheyle yaklaştım. Sette o duygum tamamen yok oldu. Ferzan’la yaptığımız bütün filmler keyifliydi ama kimi daha keyifliydi. Cahil Periler’de müthiş bir coşku, müthiş bir gençlik, belki de bir tık kaygısızlık var” şeklinde konuşmuştu.