Ana sayfa Dizi Haberleri Feriha olmaz, Nihal asla olmaz! Hazal Kaya canlandırdığı dizi karakterlerine laf attı!

Feriha olmaz, Nihal asla olmaz! Hazal Kaya canlandırdığı dizi karakterlerine laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu isimli dizide canlandırdığı Nihal karakteri ile bir anda parladı… Adını Feriha Koydum dizisindeki Feriha’nın ardından Bizim Hikaye’de de Filiz karakteriyle çok etkili bir çıkışa imza atan oyuncu, oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra da üst üste projelerde yer aldı.

Benden Ne Olur isimli sinema filmi ile konuşulan, Fox TV’de başrolünde yer aldığı Misafir isimli dizisi kısa süren Hazal Kaya, kendisiyle ilgili önemli bir itirafta bulundu. Onedio”nun youtube programına konuk olan oyuncu, bir dönem şöhret olma konusunda büyük ikilem yaşadığını anlattı.

Oyunculuk mesleğine adım attıktan sonra çok sevdiğini belirten Hazal Kaya, 2006 yılında Acemi Cadı isimli dizi ile setlerde yer almaya başlamıştı. Genco isimli dizide Özge olarak yer aldığı dönem gençler arasında çok sevilen oyuncu, sektöre çok erken adım attığını söyledi.

Feriha olmaz, Nihal asla olmaz! Hazal Kaya canlandırdığı dizi karakterlerine laf attı! 7

Hazal Kaya, yaşadığı ikilemi de şu sözlerle ifade etti: “Benden ne olur diye düşündüm. Ama çok erken girdim mesleğe. Girer girmez de çok sevdim, sonradan oldu. ‘Ben galiba popüler bir oyuncu olmak istemiyorum. Ben galiba oyuncu olmak istemiyorum’ dediğim dönemler oldu’. Bu işleri sonradan düşündüğüm de oldu. Mesleğim olması benden ne olur diye düşünmeme engel olmadı.”

Sürekli bir değişim içinde olduğunun altını çizen oyuncu, zaman zaman ne istediği konusunda kendisini dinlediğini ve ‘benden ne olur’ diye de kendisine sık sık sorduğunu ifade etti.

Oynadığı karakterlerden birisi ile hayatına devam etmek durumunda kalsa Feriha’yı asla istemeyeceğini belirten Hazal Kaya, “Nihal olarak dönmeyi hiç istemem. Filiz zaten artık zor bir hayat. Ben iyiyim böyle. Beni zorlamayın ben iyiyim” dedi.