Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, İtalyanların yeni gözdesi oldu, büyük müjde yakında!

Burak Deniz, İtalyanların yeni gözdesi oldu, büyük müjde yakında!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların çok konuşulan, başarılı oyuncularından birisi de Burak Deniz. Rol aldığı yapımlarla öne çıkan Burak Deniz, şu sıralar adeta paylaşılamayan isimlerden birisi olmaya başladı! Türkiye ve İtalya arasında mekik dokuyan oyuncu, tıpkı Can Yaman gibi İtalyan hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Maraşlı dizisiyle son olarak ekranlara gelmişti oyuncu. Atv’de yayınlanan dizinin erken bitmesi, izleyiciyi de üzen bir gelişme olmuştu. Alina Boz ile başrolünde oynadığı diziden sonra Burak Deniz, dijital platformu tercih ederek bu kez Şahmaran isimli dizide rol aldı. Ayrıca Dilan Çiçek Deniz ile önce BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde ve Netflix için çekilen Gidenler filminde oynadı.

Serenay Sarıkaya ile başrolünde oynadığı dizi Netflix için çekildi. Tims&B imzalı dizinin ikinci sezonunun da çekilmesi gündemde. Bu arada 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus ile de bir anlaşma imzaladı oyuncu.

Burak Deniz’in Disney Plus ile bir başka bağlantısı da İtalya’da. Oyuncu, İtalya’da da aynı tarihte yayına başlayacak olan Disney Plus’ın, İtalyan dizisi Cahil Periler’de rol aldı. Ferhan Özpetek’in çok konuşulan filminin dizi versiyonu olan Cahil Periler’de rol almasıyla birlikte, İtalya’da da oyuncuya olan ilgi arttı.

Burak Deniz, İtalyanların yeni gözdesi oldu, büyük müjde yakında! 7

Sekiz bölümden oluşan dizinin çekimleri geçtiğimiz yaz İtalya’da yapılmıştı. Ferzan Özpetek’in filmlerinin de vazgeçilmezi olan usta oyuncu Serra Yılmaz’ın da rol aldığı filmde Burak Deniz’in yer aldığı sahneler İstanbul’da çekilmişti. Deniz dizide Asaf isimli bir Türk fotoğrafçıyı canlandırdı. Merakla beklenen film, 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus’ta gösterilecek.

Cahil Periler’in çekimleri için bir süre İtalya’da kalan oyuncu, oradaki tanınırlığını da arttırmıştı. Türkiye’ye döndükten sonra da Cahil Periler’in dizisinin İstanbul’daki son bölüm çekimlerinde yer aldı.

Burak Deniz ile ilgili bir başka gelişme daha yaşandı yakın zamanda. İtalya’da dikkatleri çeken Burak Deniz, tıpkı Can Yaman gibi İtalyan hayranların ilgisi sonrası markaların ve yapımcıların da markajına girdi!

Oyuncunun kısa bir süre önce bir proje için yeniden İtalya’ya gittiği öğrenildi ancak proje ile ilgili bir bilgi verilmedi. Ancak sosyal medyadaki paylaşımlardan Burak Deniz’in, bir İtalyan dergisi için büyük bir markayla görüşmekte olduğu anlaşıldı. İtalya’yı fethetmeye hazırlanan oyuncunun sürprizi ise merak konusu şimdiden!