Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisi kim av kim avcı konusuna yeni bir bakış açısı getirdi!

Kuş Uçuşu dizisi kim av kim avcı konusuna yeni bir bakış açısı getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuş Uçuşu dizisinde başarılı bir televizyoncu Lale karakterinde Birce Akalay yer aldı. Bir üniversite öğrencesi olan ve çocukluğundan itibaren Lale’ye büyük bir hayranlık besleyen Aslı karakterinde ise Miray Daner bulunuyor.

Birisi tecrübeli diğeri kariyerinin başında iki kadın oyuncunun etkiil performans sergilediği Kuş Uçuşu dizisinde, av ile avcı kavramına yeni bir bakış açışı geldi. Küçüklüğünden itibaren Lale’ye hayranlıkla büyüyen ama onunla karşılaştığında kendisini önemsememesi üzerine bu duyguları nefrete doğru ilerleyen Aslı’nın yaptıkları dizinin hikayesinin gücünü sergiliyor.

Birce Akalay ve Miray Daner ikilisi de Kuş Uçuşu dizisinin 3 Haziran’da Netflix’te yayınlanması sonrasında sosyal medyanın gündemine geldi. Lale karakterinin Aslı’nın çemberinin içine girdiğini ve iki kadının da birbirlerini etkileyen bir durumunun olduğunu anlatan Birce Akalay, yine etkileyici güzelliği ve yetenekleri ile dizide öne çıkıyor.

Miray Daner ise hem hırsı hem zekası hem de amacına ulaşmak için her şeyi yapabilecek birisini çok başarılı şekilde canlandırdı. Böyle iyi oyucularla kurulu kadroda yer aldığı için kendisini şanslı saydığını belirten Miray Daner, “Bu oyuncu kadrosunun içinde yer almaktan mutlu oldum. Hepimizin çok inandığı bir projeydi” diye konuştu.

Dizide aslı Z kuşağındaki bir genci anlatıyor ve Miray Daner de bu hırslı karakteri canlandırırken gayet başarılı oldu. Aslı ve Lale’nin yollarının kesişmesi sonrasında hikaye çok ilginç bir noktaya gidiyor.

Daha önce Lale gibi birisi olmak isteyen Aslı, sonrasında ise onun yerine geçmeyi hedefliyor. Miray Daner, “Aslı, Lale gibi olmak isterken, artık Lale’nin yerine geçip, Lale olmak istiyor. Onun dönüşümünü, değişimini izleyeceğimiz bir hikaye. Biz çok heyecanlıyız, çok güzel oldu” dedi.