Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, Maraşlı 18. bölüm için el arttırdı! Geliyor gelmekte olan!

Burak Deniz, Maraşlı 18. bölüm için el arttırdı! Geliyor gelmekte olan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisinin 18. bölümü, şimdiden heyecanla bekleniyor! Dizinin yayınlanan iki fragmanında bazı gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte dengelerin yeniden değişeceği ve Maraşlı’nın ise çok zor bir durumun ortasında kalacağı anlaşılmakta!

Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolünde oynadıkları dizide, Necati’nin Ömer’in oğlu olmadığı, yıllar boyunca içten içe kinlendiği adamın, aslında öz be öz babası olduğu ortaya çıkacak.

Bu ters köşenin ardından, Mahur ve Celal arasında da onarılması zor bir güven problemi ortaya çıkıyor! Mahur, Celal’e sırtını dönerken, Savaş’ın da Celal’i büyük bir tuzağın içine çektiği görülmekte yayınlanan fragmanlarda.

Yayınlandığı ilk bölümlerde büyük dikkat çeken, reytingleri de yüksek gelen Maraşlı’nın bir süre sonra kan kaybettiği biliniyor. Ancak dizinin heyecanı yeniden toplayacağı da son bölüm tanıtımlarından anlaşılıyor.

Maraşlı, Mahur’a olan aşkını itiraf ediyor ama Mahur, “Sen beni kendi intikamını almak için kullanmayı seçtin!” diyerek suçluyor.

Savaş’ın İlhan ve Aziz’i tuttuğu yerde yaşanacaklar, diziye bambaşka bir yön verecek. Burak Deniz de izleyenlere büyük ters köşeler yaşatacak olan yeni bölüm için yaptığı paylaşımda “Geliyor gelmekte olan” sözleriyle merakı arttırıyor!

Burak Deniz, Maraşlı 18. bölüm için el arttırdı! Geliyor gelmekte olan! 7

Yeni bölüm özeti ise şöyle:

İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur’a duyduklarının doğru olduğunu söyler. Mahur yıkılır, Maraşlı’nın kendisine yalan söylemesini kabullenemez. Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur’u her şeyin başladığı yere götürerek olanları anlatmak ister. Maraşlı, Mahur’a yaşadıklarını anlatmayı başarabilecek midir?

Maraşlı dizisinde olay üstüne olay, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 1

Aziz’den, Necati’nin öz oğlu olduğunu öğrenen Savaş şoke olur. Aziz zamanında dna testi yaptırdığını ve emin olduğunu söyler. Necati’nin ağabeyi olmadığını öğrenen Savaş büyük bir ihanete uğradığını anlar. Savaş, Necati ile buluşur ve bu gerçeği söyler. Savaş, Necati’den nasıl intikamını alacaktır? Aziz ve İlhan’ı ne beklemektedir?

Vicdan muhasebesi yaşayan Necati, Savaş’tan öz babasının Aziz olduğunu öğrenir ve bir şok daha yaşar. Aziz ve İlhan’ı kurtarmak için Maraşlı’dan yardım ister. Maraşlı bu teklifi kabul eder. Maraşlı, Savaş’ın evine giderek Aziz ve İlhan’a ulaşmak isterken Polis baskın yapar. Maraşlı tutuklanır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.
İşte 18. bölüm 2. fragmanı: