Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı’nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler…

Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı’nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldız İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz sezon Show TV’de ekranlara gelmeye başlamıştı. Ordu’da çekilen dizi, muhteşem Karadeniz manzarası eşliğinde, ekranın sevilen ve renkli yüzü oldu. Neşeli, eğlenceli hikayeleri ile izleyiciye iki sezonluk bir macera sundu.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde oynadıkları dizi, usta oyuncularla genç isimleri bir araya getirdi. Dizinin en genç kuşağından üç isim ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki performanslarıyla dikkat çektiler.

Dizinin Mine’si Aslıhan Kapanşahin, Gökçe’si Nilsu Berfin Aktaş ve Feride’si Gizem Güneş, İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey’in kızları olarak dizide yer aldılar.

Nilsu Berfin Aktaş, ilk oyunculuk deneyimi olmasına karşın başarılı performansı ile yapımcıların ilgisini çekmeyi de başardı. Aslıhan Kapanşahin, daha önce Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle de başarılı bir iş çıkarmıştı. Gizem Güneş ise 2007 yılında Binbir Gece ile başladığı dizilere İçimdeki Fırtına, Kanatsız Kuşlar ve 4N1K Yeni Başlangıçlar ile devam etti.

Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı'nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler... 10

Kuzey Yıldızı dizisindeki bu üç genç isim, kardeş olarak rol aldıkları dizide önemli bir sınav da verdiler. Dizinin dün akşam yayınlanan 64. bölümdeki finalinde, tüm aile mutlu bir tablo ile el sallayarak izleyenleri uğurladı.

Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı'nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler... 11

Hemen arkasından ise Feride, masada oturmuş Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın senaryosunu yazıyordu. Finali yazdıktan sonra da yeni bir diziyi yazmaya geçti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk da bu sahneyle bitti. Finali de Feride yani Gizem Güneş yapmış oldu…

Güneş, çekilen son sahnenin fotoğrafını da instagram hesabından paylaştı…

Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı'nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler... 12

Aslıhan Kapanşahin ise bir çok kişi gibi ekran başında son bölümü elinde çayla heyecanla izleyenler arasındaydı. Vedayı da bu pozuyla yaptı…

Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı'nın son sahnesine imza attı! Aslıhan Kapanşahin ile böyle veda ettiler... 13