Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı!

Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çok sevilen Maraşlı dizisi izleyiciye göre hakkı yenen bir dizi oldu. ATV’de yayınlanan dizi kötü sayılmayacak reytinglerine rağmen final yapmıştı. Dün akşam Maraşlı’nın eski bölümleri yeniden yayınlanmaya başladı. Başrol oyuncusu Burak Deniz, tekrar bölümlerinin yayınlanmasıyla ilgili içleri eriten bir mesaj paylaştı. Bu durum izleyiciler arasında resme coşkuyla karşılandı.

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı dizi çok farklı iki karakter arasındaki aşk hikayesini anlatıyordu. Boz ve Deniz o kadar uyumlu bir çift olmuşlardı ki canlandırdıkları Mahul ve Celal karakterlerinden oluşturulan #MahCel etiketi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyordu.

Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 13

TIMS&B Productions tarafından ATV için çekilen Maraşlı dizisi çok sevilmesine, kötü reyting sonuçları almamasına ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer almasına rağmen 26. bölümde final yapmıştı. İzleyiciler bu finale hiç hazır değildi ve büyük tepki gösterdi. İzleyiciye göre kanal ve yapım şirketi Maraşlı dizisini çok ihmal etmişti.

Mahur ve Celal’in hikayesini anlatan Maraşlı dün akşam yeniden başladı. Dizinin eski bölümleri bunlar böyle hafta içi her akşam saat 22:20’de A2 kanalında yayınlanacak. Maraşlı dizisinin yeniden yayınlanmaya başlaması izleyiciler arasında büyük bir heyecana yol açtı.

Başrol oyuncusu Burak Deniz de sosyal medya hesabından paylaştığı içleri eriten bir mesajla Maraşlı’nın yeniden başlamasını duyurdu. Burak Deniz mesajında “Seyircin bol olsun iki gözümün çiçeği” dedi.

Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 14

Burak Deniz’in bu paylamışı yüzlerce yanıt aldı. Gelen yanıtlarda izleyiciler Maraşlı’ya yeniden kavuştukları için hissettikleri mutluluğu dile getirdi. Gelen yanıtlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 15 Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 16 Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 17 Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 18 Burak Deniz, Maraşlı’nın yeniden yayınlanmasını içleri eriten bir mesajla karşıladı! 19