Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen tatili fırsat bilip kendini karlara bıraktı!..

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen tatili fırsat bilip kendini karlara bıraktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın baş rollerinde yer aldığı Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya 5. sezonunda katılan oyuncu Murat Aygen, canlandırdığı ‘Doğan’ karakteriyle dizinin sadık izleyicisi tarafından kısa sürede benimsendi.

Dizide Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı ‘Kumru’ karakterinin babasını canlandıran Murat Aygen, Yasak Elma’da kızına düşkün, aynı zamanda otoriter bir baba olarak izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncunun gerçek hayatta da bir kız çocuğu var.

2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Medcezir dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Nihan Aslı Elmas ile evlenen oyuncunun Nil adında bir kız çocuğu var. Ünlü oyuncu yılbaşı tatilini fırsat bilip ailesiyle beraber kar tatiline çıktı.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen tatili fırsat bilip kendini karlara bıraktı!.. 7

Oyuncu ailesiyle fotoğraflarını sık sık instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyor. Diziden arta kalan zamanlarını ailesiyle birlikte geçirmekten keyif aldığı gözlenen ünlü oyuncu eşi ve kızıyla birlikte geçirdiği eğlenceli anları sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmayı seviyor. Oyuncu paylaşımlarında #nillehayatbambaşka etiketini kullanmayı da ihmal etmiyor.

Yılbaşı tatili nedeniyle 3 haftalık bir ekran molası veren Yasak Elma dizisi 127. yeni bölümü ile 17 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek.