Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan’la birlikte tatilde yorgunluk atıyor!

Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan’la birlikte tatilde yorgunluk atıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin ‘Maraşlı’ dizisinde ‘Celal Kün’ karakteriyle sergilediği oyunculuk performansının ardından, ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’ten teklif alan Burak Deniz, Özpetek’in, çekimleri İtalya’da gerçekleşen ‘Cahil Periler’ adlı dizisinin 4 bölümünde rol aldı.

Dizinin İtalya’daki çekimlerini tamamlayan Burak Deniz, ‘Cahil Periler’in son bölümünün İstanbul’daki çekimlerini de bitirir bitirmez soluğu tatilde aldı.

Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan'la birlikte tatilde yorgunluk atıyor! 8

Sevgilisi, ünlü manken Didem Soydan ile birlikte tatil yapan Burak Deniz,  Didem Soydan’la verdiği aşk pozunu’da instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Son dönemde haklarında sık sık ayrılık iddiaları çıkan Didem Soydan ile Burak Deniz, paylaştıkları fotoğrafla dedikodulara noktayı koydu. Burak Deniz, sevgilisini öptüğü fotoğrafını ‘gül’ emojisiyle paylaştı.

Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan'la birlikte tatilde yorgunluk atıyor! 9

Uzun süredir çalışan ve tatil fırsatı bulamayan Burak Deniz aynı zamanda ‘Şahmeran’ isimli Netflix dizisi için teklif aldı ancak henüz yanıt vermedi. Serenay Sarıkaya ile başrol oynaması beklenen oyuncunun projeye olumlu baktığı konuşuluyor.