Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz bir dizi ile ödül kazanırken, bir başka projede ise büyük talihsizlik yaşadı!

Burak Deniz bir dizi ile ödül kazanırken, bir başka projede ise büyük talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

Burak Deniz ile Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri isimli dizi projesi 16 bölüm ekranda kalmayı başardı ama birçok başarıya da imzasını attı.

Cannes’ta yapılan MİPCOM fuarında en çok dikkat çeken Türk dizilerinin başında gelen Bambaşka Biri projesi, yurt dışındaki alıcıların da büyük ilgisini çeken bir yapım olmayı sürdürüyor.

Another Love ismi ile yurt dışına satışı yapılan diziye Avrupa Yayın Birliği Endüstrisi’nin prestij ödülü Rose d’Or Ödüllerinde ‘En İyi Dizi’ ödülünün verilmesi de önemli bir başarıydı.

Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisi ile Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden bir ödül kazanan Burak Deniz, özellikle üniversitelerden gelen ödüllerin çok önemli olduğunu söyledi.

Burak Deniz bir dizi ile ödül kazanırken, bir başka projede ise büyük talihsizlik yaşadı! 7

Burak Deniz, “Diğer ödül törenlerinden ziyade, üniversitelerin verdiği ödüller bana daha samimi geliyor” açıklaması ile dikkat çekti.

Bambaşka Biri dizisinin finali ile ilgili de konuşan Burak Deniz, her güzel şeyin bir sonunun olduğunu hatırlatarak şunları anlattı:

“Her güzel şeyin bir sonu var. Güzel bir hikaye başladı, çok da güzel gelişti, sonu böyle oldu. Kısmet bu işler, daha başka hikayelerde görüşeceğiz.”

Ünlü oyuncunun Bambaşka Biri isimli dizi projesinde çok başarılı bir performans ortaya koymasına ve hayranlarından büyük destek görmesine rağmen, hikayenin yeterince iyi reytingler alamaması erken finali getirmişti. Birçok izleyici başarısından dolayı Burak Deniz’i kutlarken, Bambaşka Biri dizi projesinin kendisi adına bir talihsizlik olduğu görüşünü taşıyor.

Burak Deniz, Şahmaran dizisi ile Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden “en beğenilen dijital platform dizisi” ödülünü partneri Serenay Sarıkaya ile birlikte aldı.