Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz spoi verdi! Gitti Celal, geldi Mehmet! Maraşlı’da ters köşenin alası geliyor!

Burak Deniz spoi verdi! Gitti Celal, geldi Mehmet! Maraşlı’da ters köşenin alası geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisi, sezon arasından önce izleyiciyi yeni şoklara hazırlıyor adeta! Yeni bölümden gelen fragmanı izleyenler, şok içinde kalakaldı! Dizide beklenmeyen gelişmelerle birlikte, her sırrın çözüldüğü sanılırken, işin içinde başka işler olduğu ortaya çıktı!

Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünde oynadığı dizinin 18. bölümünde Aziz, İlhan ve Necati’nin ölümüyle birlikte izleyici için dizinin bundan sonraki hikayesinde bir sürpriz kalmadığı sanılıyordu!

Celal’in, Aziz ve İlhan’ın öldürüldüğü yerde polis tarafından yakalanması ve Savaş’ın tuzağıyla suçlu ilan edilmesinin ardından hapse girmesi de yine diziyi klişe bir sürece sokmuştu.

Maraşlı’nın, kendisini ziyarete gelen Mahur’u da bir daha gelmemesi için uyarmasının ardından, adeta final ilanı gibi bir hisse kapılmıştı izleyiciler. Fakat görünen o ki hikayede başka gizli taraflar var ve henüz serüven bitmedi…

Burak Deniz spoi verdi! Gitti Celal, geldi Mehmet! Maraşlı'da ters köşenin alası geliyor! 9

Maraşlı dizisinin ikinci sezonda devam edip etmeyeceği henüz net bir şekilde kanal ya da yapım şirketi tarafından açıklanmadı ama gidişata bakılırsa, sezonu büyük sürprizlerle bitirecek olan dizi, ikinci sezona hazırlanıyor!

24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 19. bölüm fragmanını izleyenleri büyük bir ters köşe bekliyor! Mahkemeye sunulan yeni deliller sonucunda Maraşlı, tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıkıyor.

Mahur’u görmeye gittiği görülen Celal, daha sonra bir evin kapısını çalıyor. Açılan kapıda eski eşi Hilal beliriyor ve Maraşlı’yı “Mehmet” diyerek karşılıyor!

Burak Deniz spoi verdi! Gitti Celal, geldi Mehmet! Maraşlı'da ters köşenin alası geliyor! 10

İzleyicileri şaşkına çevirecek bir ters köşenin geldiği de bu sözden belli oldu! Burak Deniz de instagram hesabından Maraşlı’nın Mehmet İnce olma ihtimalini ortaya koymakta.

“Mehmet İnce ifşa oldu!” notuyla twitter’dan paylaşım yapan oyuncu, ‘Mehmet’ sözünden Mehmet İnce olup olmadığı sorularına da bu paylaşım ile yanıt vermiş oldu!

Burak Deniz spoi verdi! Gitti Celal, geldi Mehmet! Maraşlı'da ters köşenin alası geliyor! 11

Mehmet İnce ismini Necati, Hilal’e sormuştu. Dikkatle izleyicilerin gözünden kaçmayan bu ayrıntıda, Necati, Mehmet İnce’nin yaşayıp yaşamadığını soruyordu. Hilal, bu soruya yanıt vermemişti. Mehmet İnce’nin Maraşlı olduğu tahminleri yapılıyordu. Çünkü Maraşlı’nın geçmişinde de bazı sırlar vardı.

Bu sırrın en önemli başlığının da Maraşlı’nın yani Celal Kün’ün aslında Mehmet İnce olduğu düşünülüyordu. Hatta bir ara Savaş’ın yanındaki Suat’ın Mehmet İnce olabileceği tahminleri yapılmıştı. Hatta bir bölümde Suat’a dikkat etmesi konusunda Savaş uyarılmıştı. Suat’ın, Necati’yi öldürecekken Savaş’ı bayıltıp onu kurtarması da kafaları karıştıran bir gelişmeydi.

Şimdi Mehmet İnce olarak Maraşlı’nın başka sırlarının da olduğu, fragmandan anlaşıldı. Yani bitti sanılan hikayede başka düğümler, sırlar, gizemler hala saklı!

İşte Maraşlı 19. bölüm fragmanı…