Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisindeki partneri, başka diziye geçti!

Serenay Sarıkaya’nın Şahmeran dizisindeki partneri, başka diziye geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya, çok uzun zamandır dizilerde rol almıyordu. En son 2017-2018 yıllarında PuhuTV için çekilen Fi dizisinde oynamıştı. Ekranda bir dizide oyuncuyu görmek isteyen hayranları bir süre daha bekleyecek! Zira Sarıkaya, yeniden bir dijital projeyi tercih etti!

Dizilere ara verdikten sonra Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı Serenay Sarıkaya. Büyük bir prodüksiyonla gösterilen müzikal, kapalı gişe oynadı. Ancak ikinci sezonunda pandemi süreci nedeniyle perdelerini açamadı.

Sarıkaya, bir süre Bergen’in hayatını anlatan filmle gündeme geldi ama kendisini çok heyecanlandıran film de pandemi sürecinde yol alamadı.

Bazı röportajlarında dizileri özlediğini, yakında bir sürprizi olduğunu, artık dizilere dönmek istediğini söylüyordu oyuncu ama yeni projesi hakkında bir açıklama yapmıyordu.

Sonunda oyuncunun, Tims&B Productions imzalı dizi Şahmeran’da oynayacağı öğrenilmişti. Çekimleri Adana’da yapılacak olan dizide Sarıkaya’nın partnerinin ise Barış Arduç olacağı bir süre önce gündeme gelmişti.

Serenay Sarıkaya'nın Şahmeran dizisindeki partneri, başka diziye geçti! 7

Ancak Arduç, projeden vazgeçti! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgilerine göre, Barış Arduç, TRT1’in iddialı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun 2. sezonunda Sultan Alparslan’ı oynayacak. 3 sezon sürecek projeyi garantileyen oyuncunun, Şahmeran dizisinden vazgeçtiği öğrenildi.

Şimdi Serenay Sarıkaya’nı dizideki yeni partneri merak konusu oldu! Bakalım, projeye kim dahil olacak başrol erkek oyuncu olarak?