Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’den sonra Alina Boz da mı koronavirüse yakalandı? Paylaşımı dikkat çekti!

Burak Deniz’den sonra Alina Boz da mı koronavirüse yakalandı? Paylaşımı dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı’nın setinden de bir korona haberi gelmişti dün. Başrol oyuncularından Burak Deniz’in koronavirüse yakalandığı medyaya yansıdı. Henüz oyuncudan ya da dizinin yapım firmasından konuyla ilgili bir paylaşım yapılmadı. Kulislerden gelen bilgiler sonrasında Alina Boz’un da testinin yapıldığı ve sonucun beklendiği ifade edilmişti.

Burak Deniz’in evde tedavi görmeye başladığı ve karantinada olduğu, bu nedenle de sete bir süre ara verildiği de konuşulmakta. Pazartesi akşamı 12. bölümü yayınlanan dizinin yeni bölüm tanıtımının da henüz yayınlanmamış olması dikkatleri çekiyor!

Bu arada dizinin diğer başrolü Alina Boz ile ilgili bir gelişme de kulislere yansımadı. Ancak oyuncu, instagram sayfasından dün yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, İngilizce olarak ‘Tembel gün’ yorumunu yaptı. Bu yorumdan da anlaşıldığı üzere Alina Boz’un Maraşlı’nın setinde olmadığı ve evinde dinlendiği görülmekte.

Siyah beyaz bir fotoğrafını yayınlayan oyuncunun test sonucu merak ediliyor. Alina Boz, konuyla ilgili herhangi bir tüyo da vermedi.

Genç oyuncu, geçtiğimiz Eylül ayında Aşk 101 dizisinin setinde koronavirüse yakalanmış ve tedavi görmüştü. İkinci kez yakalanıp yakalanmadığı henüz bilinmiyor. Boz’un son paylaşımı ise aşağıdaki fotoğrafı oldu…

Burak Deniz'den sonra Alina Boz da mı koronavirüse yakalandı? Paylaşımı dikkat çekti! 16